_banoelish مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 عنوان گرگرفتگی دارم و همش خستم چی میتونه باشه 105 بازدید | 4 پست سلام دوستان امروز ۲۲پریودیمه خودمم ۴ماهه اقدامم هرماه تقریبا علائم حاملگی دارم اما پوچ میشه این ماه گرگرفتگی شدید دارم ۱۰روزم مونده به پریودم و ترشحات بدون بو دارم از چی میتونه باشه؟؟و اینکه همش خستم چشمامم میسوزه هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️ 1402/03/10 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
only_god1991 عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 حتما آزمایش هورمونی بده ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
_banoelish مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 حتما آزمایش هورمونی بده اتفاقا مشکل هورمونی دارم و پرولاکتینم بالاس اما قرص هام که ضدبارداریه شوهرم نمیذاره بخورم نمیدونم چیکار کنم بخدا هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
only_god1991 عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 اتفاقا مشکل هورمونی دارم و پرولاکتینم بالاس اما قرص هام که ضدبارداریه شوهرم نمیذاره بخورم نمیدونم چی ... دقیقاً چون خودم مشکل هورمونی دارم گفتم و دقیقاً شوهر منم نمیزاره قرص بخورم.....ولی این منع و به دیده نیک بگیر .....اصلاح سبک کن.....حذف قند و شکر......ورزش سبک مثل یوگا .....شبا زود بخواب.... ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
_banoelish مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 دقیقاً چون خودم مشکل هورمونی دارم گفتم و دقیقاً شوهر منم نمیزاره قرص بخورم..... ولی این منع و به دی ... 😔😔پس هم دردیم... هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️