چیکار کنم اعتماد بنفسم تو رانندگی بالا بره تازه امتحان رانندگی قبول شدم هنوز گواهینامه ام نیومده ولی ترس دارم از تصادف از جاهای شلوغ بنظرتون من چیکار کنم رانندگی بدون استرس داشته باشم
میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
متوجه شدی بمنم بگو،۱۰ساله گواهینامه دارم ولی میترسم
تا خودت به تنهایی ماشین سوار نشی راننده نمیشی.من الان خودم تنهایی جاده هم میرم .فقط بعضی از کامیونا بی شعورن برام بوق چراغ میزنن😐😅گفتم خاطرمم تعریف کنم این وسط🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید خودت باشی و ماشین فقط کسی رو موقع تمرین با خودت نبر خرید میری تنها برو ی مدت تا ترست ...
من از جاهای شلوغ خصوصا تو ترافیک حی کلاچ و ترمز اذیت میشم و موقع گاز دادن احتمالش خیلی زیاده ماشین زیر پتو خاموش شه نمیدونم چرا یه وقتایی بجا اینکه کلاچ رو بگیرم ترمز میگیرم برا همین از خودم ترسیدم
میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
خواهرم گواهینامه گرفت بلافاصله بعدش نشست پشت فرمون تا ترسش ریخت الان بعد یک سال فوله حتی خارج شهرم میره...بنظرم باید بلافاصله بعد گواهینامه بشینی کم کم ترست میریزه ولی اون اوایل شوهرت کنارت باشه خیلی خوبه البته اگه مثل شوهرمن استرس بهت نده