2777
2789
عنوان

خانومای راننده

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 76 پست
متوجه شدی بمنم بگو،۱۰ساله گواهینامه دارم ولی میترسم

تا خودت به تنهایی ماشین سوار نشی راننده نمیشی.من الان خودم تنهایی جاده هم میرم .فقط بعضی از کامیونا بی شعورن برام بوق چراغ میزنن😐😅گفتم خاطرمم تعریف کنم این وسط🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نترس بترسی راننده نمیشی همیشه اول کار ی آیت الکرسی بخون بزن برو حالشو ببر بترسی هیچی نمیشی اینو همیشه با خودت تکرار کن موفق باشی گل

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
باید خودت باشی و ماشین فقط  کسی رو موقع تمرین با خودت نبر خرید میری تنها برو ی مدت‌ تا ترست ...

من از جاهای شلوغ خصوصا تو ترافیک حی کلاچ و ترمز اذیت میشم و موقع گاز دادن احتمالش خیلی زیاده ماشین زیر پتو خاموش شه نمی‌دونم چرا یه وقتایی بجا اینکه کلاچ رو بگیرم ترمز میگیرم برا همین از خودم ترسیدم

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
ومنی که چهارده ساله هست که بدون  گواهینامه ویراژ میدم 🫠🫠 پلیس هم چندبار گفته بزن بغل مدا ...

خب چرا نمیگیری اتفاق یه لحظه میفته . کارت اشتباهه.اگه کسی رو بکشی باید ماشینتو بفروشی یه پولی هم روش بذاری بدی دیه

خانما شمام اولش تپش قلب میگرفتین؟  من از این ماشینا ک لایی میکشن میترسم

وای منم از اینا بیشتر میترسم و از موتورهایی که یهو میان سمت راست آدم 

خواهرم گواهینامه گرفت بلافاصله بعدش نشست پشت فرمون تا ترسش ریخت الان بعد یک سال فوله حتی خارج شهرم میره...بنظرم باید بلافاصله بعد گواهینامه بشینی کم کم ترست میریزه ولی اون اوایل شوهرت کنارت باشه خیلی خوبه البته اگه مثل شوهرمن استرس بهت نده 

خیلی مراقب باش گلم من واقعاب زورگواهی گرفتم بعدا راه افتادم شماشایدماهرترازمن باشی

من بعد از چندین سال گواهینامه گرفتم تا همین یکشنبه ای باورم نمیشد قبول شدم آرزو شده بود برام

بار چندم قبول شدی؟

می‌دونی من سال ۹۲ثبت نام کرده بودم برا گواهی قبول نمیشدم دیگه ادامه ندادم دیگه رفتم پیگیرش شدم با همون هزینه ی ۹۰تومن اون سالا

خب چرا نمیگیری اتفاق یه لحظه میفته . کارت اشتباهه.اگه کسی رو بکشی باید ماشینتو بفروشی یه پولی هم روش ...

ماشین برای خودم نیست برای شوهرمه شوهرم نمیزاره برم بگیرم  از ترس پول دادنش  من مشکلات عدیده ای دارم با شوهرم 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
من از جاهای شلوغ خصوصا تو ترافیک حی کلاچ و ترمز اذیت میشم و موقع گاز دادن احتمالش خیلی زیاده ماشین ز ...

اول از جاهای خلوت روی نقاط ضعفت کار کن بعد آروم برو جاهای شلوغ تر

شبیه سازی کن برای خودت 

می‌دونی من سال ۹۲ثبت نام کرده بودم برا گواهی قبول نمیشدم دیگه ادامه ندادم دیگه رفتم پیگیرش شدم با هم ...

من دهه هشتاد بعدچندبار رد شدن ول کردم گفتم نمیشه

واصلا نه دنبال کاردکس بودم که اطلاع داشته باشم تا کی،وقت داره واینا

نه هیچی...

و فقط،گفتم بی خیال

مجدد پارسال از اول ثبت نام  و بار،سوم ماه قبل قبول نشدم هنوز...

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

از،پارسال ۳۰ جلسه تمرینی،گرفتم با تمرین های اولیه اش البته

شلوغ دیر نوبتم میشه

ازدی ماه تا الان سه بار آزمون دادم

در واقع تیرماه ۴۰۱ ثبت نام کردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم