2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

تبریک میگم

خوشبخت باشند الهی

ما تو محضر اصلا فامیل نمیبریم فقط پدرومادر و خواهر وبرادر دوطرف میاندگاهی خواهر وبرادر هم نمیاند

بعدا تو بله برون و‌جشن نامزدی فامیل و اعضای خانواده میاند تا  باهم اشنا بشندعکس نمیاد لینک بدید

سلام تبریک میگم خوشبخت باشند الهی ما تو محضر اصلا فامیل نمیبریم فقط پدرومادر و خواهر وبرادر دوطرف ...

سلام ممنونم عزیز

نه ما عقد همه فامیل رو دعوت میکنیم(عموها،عمه ها،خاله ها،دایی ها)

شما اول عقد میکنید بعد نامزدی میگیرید؟

سلام ممنونم عزیز نه ما عقد همه فامیل رو دعوت میکنیم(عموها،عمه ها،خاله ها،دایی ها) شما اول عقد میکن ...

اول خواستگاری بعد که دقیق اشنا شدند و ازمایش خون رفتند و بطور خصوصی مهریه بین دوتا خانواده تعیین شد  عروس وداماد باوالدینشون میرند محضر و عقددایم میکنند چند وقت بعدش پدرعروس یه جشن عقد یاهمون نامزدی تو تالار میگیره شام میده وفامیل دوطرف باهم اشنا میشند سال بعدش یا شش ماه بعدش که خونه وجهیزیه اماده شد داماد تالار میگیره 

بعضی خانواده هامون هم زود عقد دایم نمیکنند اول شش ماه عقدموقت میکنند عروس وداماد اشنا بشند بعد تو یه روز عقد وعروسی میگیرند چون عقد دایم یکی دوساله مشکلات زیادی داشته برای فامیل

اول خواستگاری بعد که دقیق اشنا شدند و ازمایش خون رفتند و بطور خصوصی مهریه بین دوتا خانواده تعیین شد& ...

رسم ما اینجوری نیست..شما کدوم شهر هستید؟

ما بعد خواستگاری و آزمایش خون صیغه محرمیت میخونن و بعد جشن نامزدی یا بله برون میگیرن هرکس با توجه به شرایط خودش شش ماه،یک سال،دوسال یا... عقد میکنن و بعد هم عروسی ما سه روز عروسی میگیریم بعضیا هم روز اول عروسی عقد میکنن

من خودم الان ۷ ماه نامزدی هستم و هنوز عقد نکردم احتمالا دو،سه ماه دیگه عقد کنم

2790
2778
2791
2779
2792