2789

من اوپارک و قبلا رفتم 

ولی از نظر ایمنی و تمیزی اب خ خوبه 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

500 تومن؟!!!!  مطمعنی؟؟!!!

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوپارک هم تمیز نیست من همون موقع که تو آب بودم دل درد گرفتم تا یماه بعدشم عفونت داشتم ولی خب خوش گذش ...

شاید شانس شما اونبار اونطوری شده 😅 

ولی کلا جای تمیزیه مخصوصا نسبت به جاهای دیگه 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

تهران فقط همین اوپارک هستش دیگه پارک آبی نیست 

من ۲ بار رفتم راضی بودم دفعه اول قبل کرونا بودش اون موقع خیلی خلوت تر و تمیز تر بودش چون سرزمین موج ها آبی هم بود ولی اونجا ارزون تر بودش اوپارک چون گرون تر بودش خلوت تر بود 

ولی الان شلوغ ولی خوش میگذره دیگه ۵۰۰ تومن هم چیزی نیست نسبت به خرجای دیگه

اره با تخفیف ۴۲۷ تو بعضی روزها

وای چ گرون

ما مشهد رفتیم 150 تومن شد...

من خودم تهرانم رفتنی کرج میبینم همیشه تابلوشو فکر میکردم چون تهرانه 200‌تومنه تهش/:

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤