2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۳ سال باهم بودیم 

البته از همون اول همین بود که الان هست بدون هیچ تغییری

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

انقدر حرف زدم قبل ازدواج بعد ازدواج بازم تا دعوا میشه یه چی میگه که شاخ درمیارم که با کی ازدواج کردم. به نظرم به حرف زدن نیست بیشتر باید اعمال طرف رو آنالیز کنی

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

قبل از ازدواج بیشتر شناخت برای من بدست اومد ، برای همینم به ازدواج ختم شد چون دیدم برای هم مناسبیم

ولی بعد از ازدواج هم هنوز که هنوزه هر از گاهی میام در مورد علایق و روحیاتمون به چالش میکشمش 😂 چون آدما بالاخره ممکنه علایق و سلایقشون تغییر کنه برای همین خوبه که هر از گاهی در موردش حرف بزنید ؛ صحبت ساده ، در قالب بازی مثل جرات حقیقت یا هرچیزی مثل اینا 😁

کارت سخته،همسر منم کم حرفه توداره هیچی از اتفاقاتی که میفته یا مشکلاتش هیچییییی رو نمیگه بعضا دیگه ب ...

دقیقا منم از کارش اتفاقاتی که تو روز براش میفته هیچی نمی‌دونم اگه بپرسمم جواب نمیده  روز مره منم براش مهم نیست 

خیلی وقته دل کندم ازت ...😊
دقیقا منم از کارش اتفاقاتی که تو روز براش میفته هیچی نمی‌دونم اگه بپرسمم جواب نمیده  روز مره من ...

میفهمم چی میگی منکه دیگه عادت کردم با اینکه من پرحرف و پرشورم اون ارومه، باورت میشه تازگی ها بعد چند سال درامدشو فهمیدم😑

بعضی وقتا فکر میکنم دارم با دیوار زندگی میکنم 

هر مشکلی براش پیش میاد نمیگه بهم شاید بتونیم حلش کنیم شاید بتونم یکم ارومش کنه ولی ....

میفهمم چی میگی منکه دیگه عادت کردم با اینکه من پرحرف و پرشورم اون ارومه، باورت میشه تازگی ها بعد چند ...

دقیقا منی که مدام می‌خوام حرف بزنم ولی خب خیلی وقته که سکوت میکنم اصلا نمی‌دونم برنامش برای آینده چیه هیچی