2777
2789

به پدیده ای قانون میگن که بشه با آزمون و خطا درستش رو نشون داد و هربار که آزمایشش میکنی همون نتیجه به دست بیاد.

این قانون جذب کجا ازمایش شده و کجا شواهد قابل ثبتش به دست میاد ماکه ندیدیم؟!

کلا اسم قانون گذاشتن روش کلاهبرداریه، چه برسه به مابقیش!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره داشته 

قانون جذب واقعا درسته 

اینکه از آدم های منفی دوری کنی به اطرافیانت انرژی مثبت بدی 

یه لحظه فکر کن میری پیش یکی از دوستات هرچقدر هم بی حوصله باشی اگه اون شاد باشه شارژ باشه ناخودآگاه بعد چند دقیقه حرف زدن باهاش حس می‌کنی حال تو هم بهتر شده 

اون بهت انرژی مثبت داده 

یا میری پیش یکی میشینه گریه می‌کنه زاری می‌کنه حوصله ندارم و مذبضم و فلان نا خودآگاه تو هم ناراحت میشی بی حوصله میشی حتی ممکنه مریض هم بشی 

یا وقتی خودت میخوای کاری رو انجام بدی اگه دقت کرده باشی وقتی میگی نمیتونم واقعا یه مشکلی میاد جلوت که نتونی یا اگه 

یعنی اینکه به هر چیزی فک کنی یا به زبون بیاری همون رو جذب میکنی مثل آهنربا

مثلا درباره قبولی دانشگاه هر روز با خودم تداعی کنم من میتونم قبول شم و ب رشتم فکر کنم؟

بعضی چیزا هر چی بهشون فک کنی لازت دور میشن

علتش اینه که وقتی شما همش به یه چیزی فکر میکنی البته فکر کردنی که تصویر سازی نباشه

همش فرکانس نداشتن اون چیز تو زندگیتو به کائنات میدی و همین فرکانس نداشتن به خودت برمیگرده و اون نبودنه اون خواسته برات جذب میشه

کائنات مثل اینه است هرچی فرکانس بدی همونو بهت برمیگردونه

حس منفی بدی منفی میده

مثبت بدی فرکانس مثبت بهت برمیگردونه

در کل این قانون میگه باید روی ذهن نا خود آگاه خودت کار کنی دائم جملات تاکیدی مثبت بگی و به اتفاقات خوب فکر کنی یا به چیزایی که میخوای برسی فک کنی و تصویر سازی کنی اونارو و جوری در موردشون فک کنی که انگار بهشون رسیدی