2777
2789

من پدیا میدم آهنم جدا میدم 

آهن مولتی ویتامین کمه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نوشته که داره ولی بنظر من کمه.وزن نی نیم خیلی کمه....نمیدونمدچیکار کنم

چند کیلوعه؟

قطره آهن سیدرال گوچه براش بگیر دندوناشم سیاه نمیشه ولی یه کم گرونه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اره نوشته که داره ولی بنظر من کمه.وزن نی نیم خیلی کمه....نمیدونمدچیکار کنم

چن ماهه و چن کیلو ؟ روشو بخون ترکیبات نوشته روزانه باید ۱۴ تت‌ ۱۵ میلی گرم اهن دریافت کنن بچه ها ببین این مقدار و داره منم پدیا میدم اهن نداره نمی دونم دقیق شما کدومو میگی 

واای دیشب لیپوزفر گرفتم براش 

عیب نداره مراقب باش دندوناشو و بعد قطره با دستمال و آب پاک کن....

رفته ۷ ماه ۷ کیلو نیم.

باید دوبرابر وزن تولدشون باشن 

پسر من۴۲۰۰بود 

الان که رفته هفت ماه ۸۴۰۰....