2777
2789
عنوان

رفتارباابھت

119 بازدید | 27 پست

بچہ ھااخلاقم طوریہ کہ بچہ5سالہ ھم ازم سوع استفادہ میکنہ شوھرم میگہ بخاطراخلاقتہ

چیکارکنم باجزبہ بنظربیام

چون ازیت میشم مھمون میادخونم بچش شلوغ کاری میکنہ مامانش میگہ روتخت بپربپرکن سرگرم شو

یالوازم ارایش رومیزرانابودمیکنن

یاکاشی کنارباغچہ راکندہ بودمیگفت مادرش اینطوری بھترہ برارشددرخت وظاھرحیاط(خودمادرہ کندہ بود😒😒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منو صدا کن دوتا لنگه کفش نثار مادر این بچه بکنم  یعنی که چی ؟  تو خونه خودشون بچه رو میب ...

واقعااین ی نمونش بودیکیش وقتی میادخونمون توکابینت ھرچی ھست خالی میکنہ اج پرمیکنہ میزارہ اتاق خاب۔

واااااااا چ بیشعوور

این دفعه مثلا گف برو رو تخت بپر سرگرم شو بهش بگو عزیزم تخت ک برای بازی نیس برو با اسباب بازین بتزی کن یا مثلا برو تو حیاط یا کارتن ببین با خوشرویی بگو ک روشون بازنشه 

یا ب مادرش مثلا گف این اینجوری خوبه محترمانه بگو خوبه ولی سلیقه من نیس عزیزم 

چنددفعه محکم برخورد کن خودشونو جمع کنن

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
یکیش وقتی میادبچش وسایل ویترینم خالی میکنہ

برو دستشو بگیر بیار بشون کنار مادرش با لبخندبگو عزیزم اونا وسایل بازی نیس یا خطر داره میریزه روسرت 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
برو دستشو بگیر بیار بشون کنار مادرش با لبخندبگو عزیزم اونا وسایل بازی نیس یا خطر داره میریزه روسرت&n ...

من کلن باھمہ گرم میگیرم ومھربونم توھمہ مواردازمھربونیم سوع استفادہ میشہ بنظرتون ازاین ببعدچجوررفتارکنم

یکیش وقتی میادبچش وسایل ویترینم خالی میکنہ

چقدر مادرش کمبود شعور داره.اگه با لحن خوش چند بار گفتی و اهمیت ندادن تو هم بچه اتو خونشون راحت بذار.

دلتو به خدا بسپار.بدتو نمیخواد. ..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ 
دقیقاھمینطورہ

من جات باشم یا کمتر رفت و آمد میکنم یا به بچه ام میگم بزن بترکون 😅

دلتو به خدا بسپار.بدتو نمیخواد. ..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ 
چقدر مادرش کمبود شعور داره.اگه با لحن خوش چند بار گفتی و اهمیت ندادن تو هم بچه اتو خونشون راحت بذار.

بنظرتون ازاین بعدچجوربرخوردکنم ازم حساب ببرن کلن مھمان توھمہ مواردازم سوع استفادہ میکنہ

من کلن باھمہ گرم میگیرم ومھربونم توھمہ مواردازمھربونیم سوع استفادہ میشہ بنظرتون ازاین ببعدچجوررفتارک ...

همیشه اینجوری نباش با هرکی مهربونی یبارم اون اخلاقتو نشونش بده سیاست داشته باش 

با همه هم گرم نگیر بعضیا چایی نخورده موز برمیدارن 

فک میکنن چون مهربونی میتونن ازت سواستفاده کنن 

با همه خوشرو باش ولی با همه گرم نگیر تو زندگیت راهشون نده رازهای زندگیتو بهشون نگو و بهشون رو نده