2777
2789
عنوان

مردم روانی شدن😐💔

357 بازدید | 22 پست

یه  مدرسه راهنمایی نزدیک خونمونه که دختر خالم اونجا درس میخونه 

بعد خالم زنگ زد هنوز نیومده خونه برو ببین امتحانش تموم شده یا نه 

منم رفتم یه شلوار بگ مشکی با یه مانتو کوتاه کرمی تنم بود

رفتم و موقع برگشت یه پسره دیگهههه. فوقش 17 سالش بود تا دم در خونه دنبالم کرد بعد من ایستادم که در حیاطو باز کنم دیدم با موتور ترمز کرد برگشتم گفتم چته بچه دنبالم راه افتادی ول کنم نیستی😑

یهو گفت چند سالته و چشاشو جمع کرد خدارو هزااااار مرتبه شکر همسایه پایینی یهو در حیاطو باز کرد میخواست بره سرکار گفتم آقای مهدیان یه چیزی به این بچه بگین اینم گرفتش زیر رگبار😂

دقت کردین جدیدا پسرای 16/17 ساله چقدر هول شدن؟😐

همش کار شبکه های اجتماعیه به خدا 

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

اینا می‌خوان مملکتو بیست سی سال دیگه سربلند کنن؟⁦🚶🏻‍♀️⁩

اگر اینطوریه من برم سرمو بذارم بمیرم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

از همین تریبون از آقای مهدیان تشکر داریم

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی اره..

طرف اصلا به سن و سال نگاه نمیکنه😐😑

فقط قصد اذیت داره😑😑

یکی نیست بگه اسکول من ازت بزرگترم

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

از همین تریبون از آقای مهدیان تشکر داریم

😂😂

خداییش خیلی مرد خوبیه

همیشه میگه آبجی مزاحمت ایجاد شد بگو 

آخه من اکثر مواقع از سرکار که برمی‌گردم با تعطیلی مدرسه یکیه مزاحم میشن😐

اینا می‌خوان مملکتو بیست سی سال دیگه سربلند کنن؟⁦🚶🏻‍♀️⁩ اگر اینطوریه من برم سرمو بذارم بمیرم

همیشه همین بوده، فکر میکنید پدرای خودتون هفده سالگی در چه حال بودن، اونا هم بزرگترا میگفتن چرا اینجورن زمان ما اونجور بود  بچه هستن دیگه

ولی استارتر  اینکه نوشتی چی پوشیده بودی، کار خوبی نیس تو هرجور لباسی بپوشی کسی حق نداره مزاحمت ...

می‌دونم 

ولی مردم این شهر خیلیییی گیرن

مخصوصا منطقه ای که من زندگی میکنم همه چشماشون به من بود

همیشه همین بوده، فکر میکنید پدرای خودتون هفده سالگی در چه حال بودن، اونا هم بزرگترا میگفتن چرا اینجو ...

😂

والا پدر من میگه صبح ساعت پنج بیدار میشدم میرفتم سر زمین کشاورزی برمیگشتم غذا میخوردم باز میرفتم آبیاری بعد برمیگشم میرفتم گله رو می‌بردم کوه 

الآنم استاد دانشگاهه

مگه اون زمان امیدی بود که طرف یه پخی بشه نه الان😐