2777
2789
عنوان

کنکوری ها

152 بازدید | 7 پست

تجمع اعتراضی برای لغو تاثیر قطعی معدل

24 خرداد ساعت 9 صبح

مقابل سازمان سنجش آموزش کشور

عمومیا ک تو این فرصت کم نمیشه کاریش کرد اما شاید بشه معدل رو لغو کرد

بچه ها انقد بی تفاوت نباشیم کسایی ک تهرانن برن خودم با چشم خودم تقلبارو دیدم امسال فاجعه میشه هزاران نفر معدل 20 داریم لطفا کسایی ک تهرانن برن حتما برای اعتراض

منکه روستام 

کل امیدم کنکور بود برای ساختن یه آینده خوب 

که اونم دود شد رفت هوا 

خسته ام 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بشینید درس بخونید هیچی رو تغییر نمیدن اینا

مگه سال آینده

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارا فقط وقت تلف کردنه عمرا چیزی رو عوض کنن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شما پزشکی قبول شدین ..میشه راز درس خوندن ایناتون رو بگید .. از کلاس یا فیلم .چند ساعت میخوندین و...

نوشته ورودی مهر ۴۰۲ یعنی هنوز نشده دوست داره بشه😁

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نوشته ورودی مهر ۴۰۲ یعنی هنوز نشده دوست داره بشه😁

خداروشکر یکی انضام رو درست خوند😃

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.