2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اصلا نمیخوندم فقد نمونه سوال این ترم خیلی سخت بود اصن از نمونه نیومده بود

پیام نور چجوریه؟ خوبی و بدی هاشو میگی 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
من که اصلا نمیخوندم فقد نمونه سوال این ترم خیلی سخت بود اصن از نمونه نیومده بود

وای الان چ کنم؟

بخونم ساعت ۱۰امتحان دارم ی مشکل داشتم نشد بخونم نمونه دهدوره کمکم نمیکنه؟

اره ۲۰ دوره بخون😁😁حله.اما دیگه اینجوری نکن.قشنگ درس بخون.من زبان تخصصی ۱۸.۵ شدم با این روش😁

وای مرسی میخونم پس ۱۰ امتحان دارمش

نشد من جزا بااون سختی با اصول رو ۱۹ شدم

ی مشکل برام پیش اومد

پیام نور چجوریه؟ خوبی و بدی هاشو میگی 

چشم عزیزم پیام نور اگه مرکز استان باشی کلاسا قطعا حضوریه و اکثر روزا کلاس داری  ولی اگه نه اختیاریه شاید یه جلسه دو جلسه و اینکه هشت نمره دست استاده۱۲نمره امتحان پایان ترم که از تهران میاد مثلا اگه شما هشت نمره رو از استاد بگیری ولی پایان ترم هیچی نگیری پاس نمیشی چون پایان ترم سیستم خودش تصحیح می‌کنه بدون هیچ ارفاقی امتحاناتش تستی هست حجم کتاب خیلی زیاده علاوه بر کتاب پایان ترم نمونه سوالم هست بخونی خوبه کمکت می‌کنه و اینکه معایبش اینه امکانات ندارن خوابگاه ندارن سلف نداره حضور در کلاس توی میان ترم خیلی تاثیر داره

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
چشم عزیزم پیام نور اگه مرکز استان باشی کلاسا قطعا حضوریه و اکثر روزا کلاس داری  ولی اگه نه اختی ...

اوه چه سخته 😶 مرسی که کامل توضیح دادی ❤️

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
وای الان چ کنم؟ بخونم ساعت ۱۰امتحان دارم ی مشکل داشتم نشد بخونم نمونه دهدوره کمکم نمیکنه؟

بببین نمونه بخون کمکت می‌کنه چون هی سوالا تکرار میشه من اگه کتابو بخونم یادم می‌ره چون تستی نیست اگه میان ترماتو کامل گرفتی نمونه هم بخون پاس میشی دیگه

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤