2777
2789
عنوان

خواب میدیدم..

153 بازدید | 13 پست

خواب دیدم من خوابم شوهرم داره زیر پتو خ ا میکنه 

تو خواب خواب بودما 

بعد بیدار شدم فهمیدم انقد دعواش کردم جیغ و داد کردم 

بعدش از خواب پریدم دیدم رفته حمومه😐😐

هیچی ندیدم ازش نمیدونم چرا چند وقته فک میکنم خ ا میکنه اتقد تو فکرمه خوابشو میبینم

هیچی ندیدم ازش رابطه هم خب یکی دو روز یه بار داریم 

نمیدونم چرا این فکرو میکنم 

بنظرتون چجوری بفهمم اگه میکنه

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نگو بهش بدتر روش باز میشه

فقط نامحسوس پیگیر باش مثلاً شبا خودتو بزن به خواب ولی بیدار باش و ببین انجام میده یا نه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

هیچی نگو بهش بدتر روش باز میشه فقط نامحسوس پیگیر باش مثلاً شبا خودتو بزن به خواب ولی بیدار باش و بب ...

شوهرم یه جور شخصیتی داره که اصلا فک نمیکنم از اینکارا بکنه ولی خب نمیدونم چرا چند وقته اقتاده رو مخم این مسئله ولی خب شده اصلا بخابم یهو از خواب بیدار شم بیدارهم باشه ولی چیزی ندیدم همش گوشی دستشه

شوهرم یه جور شخصیتی داره که اصلا فک نمیکنم از اینکارا بکنه ولی خب نمیدونم چرا چند وقته اقتاده رو مخم ...

خب پس ولش

من فک کردم قبلاً چیزی دیدی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خب پس ولش من فک کردم قبلاً چیزی دیدی

نه هیچی ندیدم ولی دیدم از اون فیلما نگا کرده تو اینترنت

به نظرتون کسی ک نگا کنه حتما بعدش خ ا میکنه یانه

ولش کن بیچاره رو چجوری با دو روز در میون رابطه بتونه خ ا هم بکنهههه؟. یه فکری به حال خودت کن توهم ...

اخه دیدم تو اینترنت از اون فیلما نگا کرده

اخه دیدم تو اینترنت از اون فیلما نگا کرده

بازم دلیل نمیشه

خیلیا با دیدن اون فیلمها ممکنه از همسرشون سرد بشن و رابطشون کم‌ بشه یا همسرشون رو تو ذهنشون به شکل اون زن ببینن و باهاش رابطه برقرار کنن و خیلی چیزای دیگه.

اما چون رابطه ش باهاتون قطع نشده پس مورد اول منتفیه

به نظرم به جای این فکرها، بشین منطقی باهاش حرف بزن و علت دیدن فیلم رو بپرس و بهش بفهمون ناراحتی

نه اینکه با خودخوری خودتو روانی کنی

بازم دلیل نمیشه خیلیا با دیدن اون فیلمها ممکنه از همسرشون سرد بشن و رابطشون کم‌ بشه یا همسرشون رو ت ...

اون نمیدونه که من میدونم نگا میکنه 

نمیدونم چرا اینجوری فک میکنم یعنی رواتی شدما وقتایی که دسشویی میره هم میرم نزدیکتر از صدا بفهمم چیکار میکنه🤦‍♀️

ولی مرسی گلم از حرفات 

اون نمیدونه که من میدونم نگا میکنه  نمیدونم چرا اینجوری فک میکنم یعنی رواتی شدما وقتایی که دسش ...

درکت می کنم اما من جای تو بودم حتما بهش می گفتم که فهمیدم و از کارش ناراحتم

مرگ یه بار شیون یه بار

منم یه بار یه لحظه دیدم بالای گوشیش عکس یه زن و مرد لخت اومد، تموم بدنم سر شد و تا دو سه روز با خودم کلنجار میرفتم و اومدم که بهش بگم یهو خدا خواست و همون لحظه گوشیشو گذاشت زمین و گفت اهههه خسته شدم از این درخواست های چرتی که رو گوشیم بالا میاد و نمی دونم چه مرگش شده

بعد که پیگیر شدیم تا از وقتی برنامه ی شیریت نصب کرده این اتفاق افتاده، دیگه حذفش کردیم تموم شد

درکت می کنم اما من جای تو بودم حتما بهش می گفتم که فهمیدم و از کارش ناراحتم مرگ یه بار شیون یه بار ...

آره تو اکثر. برنامه ها و وقتایی ک فیلت. ر شکن وصله اینچیزا میاد 

باشه من بعد چند سال زندگی هنوزم نمیتونم یه حرفایی رو بزنم 

البته یه بار دوماه پبش گفتم اینا چیه چرا نگا میکنی و اینا 

ولی جای اینکه نگا نکنه  تو گوشیش رمز گذاشته 

فک میکنه نمیفهمم ولی میتونم بازش کنم 

ولی ببینم میتونم بگم بهش مرسی عزیزم