2777
2789
عنوان

نامزد فازکی

343 بازدید | 13 پست

بعضی وقتا انقد میچسبه بهم و قربون صدقه میره که فکر میکنم خیلی دوسم داره ولی وقتایی که چندین ساعت پیشش هستم یا خونشون هستم حس میکنم یهو دیگه زده میشه یا به یه بهونه میگه بیرون کار دارم که منم پاشم برم :)

دیشب با مادرش دعواش شده بود خیلی عصبانی بود

بهم زنگ زد گفت بیا ببینمت .کلا اخماش تو هم بود سرش تو گوشی بود قرار بود شب بمونم گفتم من برم خونه بهتره گفت باشه میرسونمت .

تو‌راه یه اهنگ چس ناله گذاشت نه نگام کرد نه دستمو گرفت وقتی پیاده شدم اشک تو چشمم جمع شد 

فهمید ناراحت شدم رفت خونه پیام دادم توجیحی واسه رفتار های امشبت داری ؟گفت نه 

دعوامون شد گفتم چرا منو اذیت میکنی ؟

چرا با من سردی ! گفت امروز تو هپروتم ، گفتم من تحمل این رفتار های فازکی رو ندارم گفت منم خوشم نمیاد یکی انقدر بهم گیر بده گفتم اوکی پس مزاحمت نمیشم گفت باشه قطع کرد گوشیو . الان ۲۴ساعته هیچ پیام و زنگی نزده چیکار کنم؟؟؟!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیگیر نشو ...با مشاور صحبت کن این رفتارها نرمال نیست

به هرکی میگم میگه اشتباه کردی تو حال بدش توام بهش گیر دادی اما من همش حس کردم با من یه جوریه 

با خانوادش دعواش شده چرا با من سرد شده 

همیشه تو ماشین دستمو میگرفت 

مثل غریبه ها شده بود 

و بدتر اینکه ۲۴ساعته پیداش نیست .

نامزد فازکی و همسر گیرکی😄

عزیزم گیر نده بی وقت

خوشبخت بشید

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

یعنی کنار من حالش خوب نمیشه ؟؟؟ یعنی هر سری با کسی دعواش شه باید با من سرد شه ؟؟؟؟

مردا همینن از ی جا اعصابشون خوردباشه دیگ هیچی حالشونو خوب نمیکنه حوصله ندارن تا خودشون بیخیال شن حالا ازدواج میکنی بهتر میشناسی

شوهر من بیرون سرکار درگیری داشته باشه همون روزو اصلا حرف نمیزنه تو خودشه

چند سالته؟

معلومه که نمی‌تونی هر جا و هر زمان ازش انتظار توجه داشته باشی.  وقتی حالش بد بوده و گفته می خواد ببینت بخاطر آرامش گرفتن بوده، ولی شما این کارو کردی؟ بهش محبت کردی؟ دستشو گرفتی؟ بغلش کردی؟

خب اونم به توجه نیاز داره 

وقتی یکی حالش بده که نباید ازش انتطار داشت

توجه کردن وظیفه شما بوده، نه اون

تازه بدبخت چیزیم نگفته درباره بی‌توجهیت بهش

بنظرم شما باید پیشقدم بشی و ازش معذرت بخوای

مطالعاتت رو هم بالا ببر که بهتر بتونی تو شرایط مختلف همه چی رو کنترل کنی

نگران نباش، درست میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چند سالته؟ معلومه که نمی‌تونی هر جا و هر زمان ازش انتظار توجه داشته باشی.   وقتی حالش بد ...

24سالمه 

میدونی من همش ترس از دست دادن دارم هر لحظه هی میگم وای نکنه منو نمیخواد دیگه 

نکنه زده شده ازم 

چند سالته؟ معلومه که نمی‌تونی هر جا و هر زمان ازش انتظار توجه داشته باشی.   وقتی حالش بد ...

و اینکه بله کلی بغلش کردم 

کلی دستشو گرفتم 

ولی یهو خیره میشد به افق منو میزد کنار 

24سالمه  میدونی من همش ترس از دست دادن دارم هر لحظه هی میگم وای نکنه منو نمیخواد دیگه  ن ...

پیش مشاور میری؟ منم تا یه جایی این افکار رو دارم ولی خیلی کار کردم رو خودم که بی‌خیالشون بشم.

بنظرم اگه می‌تونی برو پیش مشاور که راهنماییت کنه، من شرایطشو ندارم که نمی‌تونم برم.

واقعا احساسات اذیت کننده‌ایه😮‍💨 دیوونه می‌کنه آدمو

پس اگه بهش توجه کردی، حق داری بخاطر پس زدن‌هاش دلخور بشی، ولی فکر کنم بخاطر درگیری فکریش این شکلی شده... 

می‌دونی؟ کلا یه سریا از دنیا قطع میشن موقع ناراحتی.

قبلا سابقه نداشته؟ یا مثلا حس نکردی وقتایی که عصبیه، سرد میشه؟

فکر می‌کنم چیز عادی‌ایه و بهتره تو اون شرایط رفتاراشو بذاری به پای گیج و سردرگم بودنش. 

ما هم که همش توهم ترک شدن و رها شدن داریم، قشنگ تیم خوبی می‌شیم با این آدما😂🤝🏻

بنظرم تو باهاش تماس بگیری بهتره

احتمالا چون کنترلی رو رفتارش نداشته اینجوری کرده، از قصد نبوده.

آشتی کنید، بعدشم با همدیگه درباره مدل ناراحت شدنتون و نیازتون تو اون شرایط حرف بزنید. بهم بگید اون موقع چی آرومتون می‌کنه.

هر چی بیشتر همدیگه رو بشناسید، بهتره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

سلام عزیزم خوبی بابت تاپیک اولتون بهتون پیام دادم اینجا .اونجا نگفتم چون خیلیا یا موافقن یا مخالفن میتونی سر کتاب باز کنی و متوجه بشی من پیش یه اقایی گرفتم مو به مو رو گفت بعد دعاهاشو نوشت و انجام دادم خداروشکر عالی جواب داد خواستید بگید بهتون معرفی کنم