2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ات رو با هیچ بچه ای مقایسه نکن

از الان عادت کن مقایسه نکنی 

تا فردا که رفت مدرسه هم مقایسه نکنی

هر بچه ای یه جور هست 

بچه شما برای هیچ کدومش دیر نکرده 

پسر من اصلا چهار دست و پا نرفت 

دندون 8 ماهگی در آورد 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈

ببین فقط همین را بگم که خود من سه سالگی دندون درآوردم. یعنی مادرم تعریف می‌کنه که چطور بدون دندون غذاها را قورت میدادم. اما تعریف از خودم نباشه کل مقاطع تحصیلی شاگرد اول بودم. و الان با بالاترین مدرک استخدام هستم. در ضمن المپیادی و تیزهوشان هم بودم

۹۰ درصد مطمئنم طرف داره دروغ میگه

اولا که بچه ها هرچی دیرتر دندون دربیارن بهتره،بچه من ۶ ماهگی اولیشو دراورد همه میگفتن زوده

دوما که بچه من که زود راه افتاد و ۱۰ ماهگی راه افتاد،۷ ماهگی تازه سینه خیز رفت،اکثر بچه ها بعد ۹ ماه تازه سینه خیز میرن

نشستن هم پسر من کلا دوست نداشت بشینه،بعد اینکه راه افتاد نشستن یاد گرفت!

تا وقتی کارخای بچت نرماله،نگران نشو،اگه واقعا دیدی برای راه افتادنش دیر شده،مثلا ۲ سالگی،اون موقع ببرش دکتر

هر چند بین اطرافیان ما بوده که بچه بعد ۲ سال و نیم راه افتاده

ومن که خودم مقایسه نمیکردم وبقیه مقایسه بچه ام بابچه دیگران میکردن.دندون درآوردن مگه دست بچه یا ما هستش؟بچه من چهاردست وپامیرفت ونمی نشست وامابقیه میگفتن چرادست نمیگیره به وسیله ودیواربلندبشه،چرامثل بچه فلانی راه نمیکنه.بعضی وقتادستش رومیگرفتم بلندمیشد وخودش یهوراه رفت.روروئک هم براش نخریدم.مقایسه نکن.اگه وظایف مادریت رو خوب انجام میدی وکمکش میکنی پس نگران نباش.

دلتنگ اون روزهام...