2777
2789
تازه مسئولش ادم مذهبیه منم نمیدونم چرا برمیداره 😕

والا منم اولین بار میشنوم همچین چیزی 

البته تو خانواده ما کلا قرعه نمیزارن 

خودشون خودکفا پول کنار میزارن هر ماه 

فقط منم که همه پولامو خرج میکنم و همه از دستم شاکین😁

اگه بخوام خودم مسئول بشم ب نظرتون سخته مسئولیتش؟ تجربه ای دارید از قرعه کشی خونگی

سخت نیست به شرطی که کسایی که اسم مینویسن خوش حساب باشن

ما الان یکی نوشتیم فقط یه گروه زدیم اولش اعلام کردیم ۲۰ تا ۲۵ هر ماه بریزید به حساب هر ماه خودشون واریزیاشونو اونجا اعلام میکنن یا زنگ میزنن بعد ۲۵ هر ماه میریزیم به حساب کسی که به اسمش درومده 

بعد دو سه ماه همه گفتن همه رو قرعه کشی کن بفهمیم کی واسمون درمیاد دیگه زحمت اونم کم شد یه شبه همه مشخص شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من که خیلی خوبه الان ما مسئول صندوق وام اولو خودش بر میداره بعد به نام هر کی در بیاد دویست از ...

اصلا درست نیست به نظرم. 

من مسئول شدم. خودمم تو قرعه کشی شرکت کردم. هیچ دستمزدی هم نگرفتم. 

منم هرچی فکر کردم دیدم بهترین راه اینه که با هر مقدار پول میتونی سکه بخری و مهمتر اینکه ارزش پولت در ...

افرین دقیقا من خودم چون کارت حقوق شوهرم و کل حساب کتابا تاقرون آخر قسط قرعه وام خرید خونه همه چی ب عهده ی منه خیلی کم پیش میاد بتونم پول جمع کنم چون واقعا بااین گرونی چیزی ته حقوق نمیمونه ولی خب همینارم خورد خورد از عیدیام خریدم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
واسه ما که انگار همه راضین .ولی من ناراضیم 😂

خب افرین وقتی راضی نیستی اما مجبوری اون حرام ک داره جمع میکنه باید همه راضی باشن حتی ی نفر مخالف باشه واقعا حرامه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من یه وام ۴ ملیون

یه دوازده ملیون

یه بیست و یک ملیون نوشتم

همشونم با کارت یارانه که یک و صد می ریزن و دست منه دارم میدم.همشونم به نامم در اومده .الان سی تمن دارم ولی ذره ای براش زحمت نکشیدم 😐

چ قیمت این سکه ها

۵۰سوت ۱۵۰تومن ۱۰۰سوت ۲۹۰الی۳۰۰هی اینجوری نسبت ب وزنش و قیمت طلا بالاپایین میشه دیگه

یه کارتی دارم خالیه چند روز پیش 200 هزار تومن واریز کردم میخوام پس انداز کنم

سعی کن شماره کارتو یادشت کنی تو گوشیت کارتم بذاری خونه تا خرج نکنی. بد هروخ خواستی پول بزنی از رو گوشیت شمارشو برادر بزن اینکه کارت همرات نباشه تاثیر داره د  خرج نکردن

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه