اگه بخوام خودم مسئول بشم ب نظرتون سخته مسئولیتش؟ تجربه ای دارید از قرعه کشی خونگی
سخت نیست به شرطی که کسایی که اسم مینویسن خوش حساب باشن
ما الان یکی نوشتیم فقط یه گروه زدیم اولش اعلام کردیم ۲۰ تا ۲۵ هر ماه بریزید به حساب هر ماه خودشون واریزیاشونو اونجا اعلام میکنن یا زنگ میزنن بعد ۲۵ هر ماه میریزیم به حساب کسی که به اسمش درومده
بعد دو سه ماه همه گفتن همه رو قرعه کشی کن بفهمیم کی واسمون درمیاد دیگه زحمت اونم کم شد یه شبه همه مشخص شد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم هرچی فکر کردم دیدم بهترین راه اینه که با هر مقدار پول میتونی سکه بخری و مهمتر اینکه ارزش پولت در ...
افرین دقیقا من خودم چون کارت حقوق شوهرم و کل حساب کتابا تاقرون آخر قسط قرعه وام خرید خونه همه چی ب عهده ی منه خیلی کم پیش میاد بتونم پول جمع کنم چون واقعا بااین گرونی چیزی ته حقوق نمیمونه ولی خب همینارم خورد خورد از عیدیام خریدم
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
یه کارتی دارم خالیه چند روز پیش 200 هزار تومن واریز کردم میخوام پس انداز کنم
سعی کن شماره کارتو یادشت کنی تو گوشیت کارتم بذاری خونه تا خرج نکنی. بد هروخ خواستی پول بزنی از رو گوشیت شمارشو برادر بزن اینکه کارت همرات نباشه تاثیر داره د خرج نکردن