2777
2789
عنوان

کمکم میکنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 19 پست
نه اصلا نمیزاره برم نزدیکش وقتی گوشی دستشه سریع قایم میکنه و پیامو حذف میکنه 

اصلا محل نده خودتو بیخیال بگیر انگار نه خودش و نه کارش برات مهمه چون اگر به روش بیار خیرع میشه و جلوی خودت طبیعی میکنه کلا مردا طبیعتشون تنوع طلبه در این موضوع کاملا خونسرد باش اگر زندگیت برات مهمه خودش دیه اخر خسته میشه و دنبال اینکارارو ول میکنع

[QUOTE=293512791]دیشب که بیرون بود زنگ زدم بهش اشغال بود اومد خونه هرچی بهش گفتم کی بود گفت حتما خطا مشکل داره اخرش مچشو میگیری خیالت راحت ماه همیشه پشت ابر نمیمونه خیانتم اخرش رسوا شدنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا محل نده خودتو بیخیال بگیر انگار نه خودش و نه کارش برات مهمه چون اگر به روش بیار خیرع میشه و جلو ...

اخه واقعا سخته وقتی من حق هیچ کاریو ندارم اجازه نمیده حتی بایه  دوست رابطه داشته باشم گوشیمو همش چک میکنه بعد خودش هرکاری دوست داره انجام بده

اخه واقعا سخته وقتی من حق هیچ کاریو ندارم اجازه نمیده حتی بایه  دوست رابطه داشته باشم گوشیمو هم ...

ببین گلم من مشاوره خانواده خوندم 

میدونم شما هیچکار نمیکنید درسته..عیبی نداره بده گوشیتوچک کنه کسی که سیر نخورده دهنشم بوی سیر نمیده ..اما حالا خودت اومدی و فهمیدی مخاطب اقات یه خانومه میخوایی بهش بگی میدونم با خانم چت میکنی؟خوب اون اقاهم براش طبیعی میشه اون از شما میترسه درحال حاضر که پنهانی اینکارو میکنه پس بیخیال باش بزار کلا بترسه همینجوری

اخه واقعا سخته وقتی من حق هیچ کاریو ندارم اجازه نمیده حتی بایه  دوست رابطه داشته باشم گوشیمو هم ...

شما به عنوان یک زن موضفی که بحرف همسرت بکنی حتی اگر بگه خونه پدرت نری چون توی کتاب خدا اومده باید زن حکم مرد و اجرا کنه ولی شما نمیتونین همسرتو محدود کنی پس بی محلی بهترین روشه اگر فرزند داری خودتو مشغول فرزندت بکن و کارای همسرتو نادیده بگیر این از نظر روانشانسی خیلی جواب داده