2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اول ببین زنه یا نه بعدا 

یسری دخترم پیشش بود گوشیش زنگ خورده بود دخترم گفت مامان صدای یه خانمه بود بعد مگه میشه با یه مرد انقد تماس داشته باشه و ساعت ها حرف بزنه

[QUOTE=293511527]99 درصد مطمئنم زنه اگه زن بود چکار کنم برام پیش اومد من پیامدیدم اونم یبارتوگوشیش ...

نه اصلا نمیزاره برم نزدیکش وقتی گوشی دستشه سریع قایم میکنه و پیامو حذف میکنه 

نه اصلا نمیزاره برم نزدیکش وقتی گوشی دستشه سریع قایم میکنه و پیامو حذف میکنه 

انقدپرروعه یبار هواستو پرت کن یهویی گوشیو بگیر ازش بگو باید بدونم داری چیکار میکنی من زنتم خودتو بزار جای من من اینکارو کنم تو چیکار میکنی

انقدپرروعه یبار هواستو پرت کن یهویی گوشیو بگیر ازش بگو باید بدونم داری چیکار میکنی من زنتم خودتو بزا ...

دیشب که بیرون بود زنگ زدم بهش اشغال بود اومد خونه هرچی بهش گفتم کی بود گفت حتما خطا مشکل داره گفتم چرا الان مشکل نداره تو خودت باشی قبول میکنی یک شاعت خط مشکل داشته باشه هرچی گفتم یاطلب کار ج میداد اخرم چیزی نگفت