مهلا۱۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 238 عنوان درمان دلپیچه 67 بازدید | 8 پست از دیروز دلپیچه دارم چند بارمبالا آوردم دیشب رفتم دکتر سرم زدم بعدش تب و لرز کردم الان دباره دلپیچه گرفتم نمیتونم بخوابم چیکار کنممم ترو خدا راهی دارید بگید😭😭😭😭 اگر نون و نمک یکی رو خوردی و پشتش حرف زدی بدون باید دنبال پدر واقعیت بگردی🤭😎 1402/03/10 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انجلیاجولیییی عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 9030 چایی نبات پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید با تشکر😁 یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم اخ😌
مهلا۱۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 238 چایی نبات خوردم خوب نشدم🥺 اگر نون و نمک یکی رو خوردی و پشتش حرف زدی بدون باید دنبال پدر واقعیت بگردی🤭😎
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5168 خوردم خوب نشدم🥺 یدونه سیب درختی رنده کن بذار توهوای اتاق قهوه ای بسه رنگش بعدبخورش درمون دلپیچس ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
مهلا۱۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 238 یدونه سیب درختی رنده کن بذار توهوای اتاق قهوه ای بسه رنگش بعدبخورش درمون دلپیچس چیزی نریزمتوش؟ اگر نون و نمک یکی رو خوردی و پشتش حرف زدی بدون باید دنبال پدر واقعیت بگردی🤭😎
shadi_hastam عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 6163 حتما صبح برو دکتر شاید عفونت روده یا ویرووس گرفتی هر کدوم باشه با چاینبات درست نمیشه دارو میخواد
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5168 چیزی نریزمتوش؟ نه ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
مهلا۱۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 238 حتما صبح برو دکتر شاید عفونت روده یا ویرووس گرفتی هر کدوم باشه با چاینبات درست نمیشه دارو میخواد دیشب رفتم قرص و آمپول و سروم داد اگر نون و نمک یکی رو خوردی و پشتش حرف زدی بدون باید دنبال پدر واقعیت بگردی🤭😎