2821
2789
عنوان

تشریف میارید

67 بازدید | 8 پست

مامان های گل 

دخترای عزیز 

بنده ،یه دخمل کوچولو دارم که چند ماه درگیر مریضی هست برا سلامتیش تا تولد آقا امام رضا 

نذر ذکر

یا جوادالائمه ادرکنی کردم ۱۴ هزار تا

دوست دارم با نفس های گرمتون حاجتم رو با واسطه جگر گوشه آقا از خدا بخوام 

اصلا تعداد مهم نیس ،چون هر کسی یه نفسی داره بی زحمت شده ۵ تا شرکت کنید 

ممنونم 

برای حاجت هاتون صلوات میفرستم

لایک کنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بلا دور باشه ازش❤

١١٤ تا میفرستم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بله تا فردا شب

گلم ۵۰ تا گفتم انشاءالله به حق امام جواد دختر به زودی شفا بگیره🙏🏻🙏🏻🌹🌹

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
بله تا فردا شب

من اگر یادم نرفت فردا ب مامانم میگم هر چندتا برداشت میام بهتون اطلاع میدم...

خودم ۱۴ تا

عزیزم یه تاپیک دیگه بزن و عنوانش رو بنویسید میشه بخاطر امام رضا کمکم کنید؟ .. اینطوری خانومای مهربونی که میخوان میان و تعداد بیشتری گفته میشه.. چون اطلاع پیدا میکنن تاپیک درباره چیه... اما الان این عنوانتون یکم مبهمه و ممکنه خیلیا وارد نشن...

اینجا کاربرای خیلی مهربون و خوبی هستن ک دعا میکنن و حتما خدا بخاطر دل اونها کمک میکنه....منم تاپیک زدم برای دعا و خیلی در حقم لطف داشتن....