2777
2789
عنوان

ازدواج 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چی؟  من هر روز باشگاه میرم ارشد دولتی دارم  دیپلم زبان  2 تا ورزش تخصصی بلدم ...

خب هم سنیم من تازه ازدواج کردم عجله نکن دیدی وقتی ی گوشی میخری اولش ذوق میکنی بعد عادی میشه مثل همونه

خب هم سنیم من تازه ازدواج کردم عجله نکن دیدی وقتی ی گوشی میخری اولش ذوق میکنی بعد عادی میشه مثل همون ...

خب نه اخه میگی دنبال اهداف برو واقعا موندم دیگه چه هدفی

بعدم خب هرکس فرق داهه عزیزمم

من دوست دارم ازدواج کنم زودتر شاید شما فرق کنی 

چیکار کنم دقیقا ؟؟

برای اشنایی با قانون جذب اول مستند راز رو ببین, بعد کتاب راز و کتاب قدرت از راندا برن رو بخون, اطلاعاتت کافی میشه

بهترین منابعی ک برای قانون جذب میشناسم روش RTT هست ک 4 تا مسئله ی اساسی زندگی رو اصلاح میکنه

بعد اکو مدیتیشن و متد سیلوا و مغز عارف

اینا بهترین منابعی هستن ک میشناسم, همزمان با دوره میتونی کتاب هم بخونی ولی اموزش و عمل اصلیت میشه همون دوره ها

کتاب های 4اثر فلورانس(همزمان با دوره میشه خوند), محدودیت صفر از جو ویتال, ماندن در وضعیت صفر ک جلد 2 محدودیت صفر هست(همزمان با دوره نخون)

یه چیز خیلی مهمی ک تجربه کردم اینه ک من خیلی دیر دوره هامو شروع کردم, 2 ساله قانون جذب رو الگوم قرار دادم ولی حدود 4 ماهه دوره انجام میدم و الان میفهمم ک خیلی اشتباه کردم اما خداروشکر بهترین روش هارو پیدا کردم

دیر انجام دادنش بخاطر این مشکل دار شد برای من ک اون وسط خیلی ناامید میشدم و گم میشدم چون نمیدونستم از اطلاعاتم چطور استفاده کنم ولی دوره ک شروع کردم فهمیدم تکمیل و عمل همزمان همین انجام دوره ست

قیمت خیلی زیادی ندارن ولی اگه فعلا هم پول نداری میتونی به شکل قرض استفاده کنی از رایگانشون ولی توی اولین فرصت قرضتو بدی, درواقع اون موقع ک دوره رو طی کردی دیگه به مسائل مالی فکر نمیکنی

یکی از تمرینات مهم جذب نیمه گمشده اینه ک لیست ویژگی های دلخواه همسر ایده الت رو بنویسی حتی عادت ها و... و سعی کنی ک با علاقه اون ویژگی هارو در خودت تقویت کنی

و یه چیزی ک همیشه جواب میده شکرگزاری هست(به زمان حال)

مثلا اگه یه کفش میخوای نباید بگی خدایا شکرت ک بهم کف میدی یا میخوای بهم کفش بدی, باید بگی خدایا شکرت ک کفش دلخواهمو بهم دادی

**زبان شکرگزاری خودت رو پیدا کن, طوری ک به دلت میشینه دعا کن و جمله بندی کن ولی سعی کن کلا طولانی نباشه

شبا 10 ,20 دقیقه قبل از خواب شکرگزاری کن تا وقتی ک خوابت ببره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

[QUOTE=293506245]همین الان یه جا دیگه کامنتتو دیدم که گفته بود شوهرم ازم عکس تحریک کننده میخواد بازم همینو گفته بودی ...[/QUO

نه هر جا لازم باشه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
مثلا چی؟  من هر روز باشگاه میرم ارشد دولتی دارم  دیپلم زبان  2 تا ورزش تخصصی بلدم ...

پس معلومه وقتی برات خواستگار میاد سخت میگیری شاید این لیستو برای اونا هم میخونی !😂

یکم باید افتاده بود برای ازدواج

[QUOTE=293506245]همین الان یه جا دیگه کامنتتو دیدم که گفته بود شوهرم ازم عکس تحریک کننده میخواد بازم ...

من تو نونوایی دارم کار میکنم با هزاران مدل ادم سر و کار دارم 

مثل شما هم‌زیاد داریم که میان که فقط یه چیزی بگن حتی اگه هیچ ربطی نداشته باشه و بیخود یه چیز میگن 

قبلا اروم بودم ولی اینجا باعث شد زبون در بیارم و خوب جوابشونو بدم الانم حالشو ندارم جوابتو بدم ولی شما سعی کن هر جا هر حرفی نزنی