2821
2789
عنوان

ختم صلوات

98 بازدید | 15 پست

500صلوات هدیه ب امام رضا الهی حاجتروایی همه هر تعداد گفتین کامنت کنید لطفا ممنون میشم ولادت با شکوه امام رضارو به همه دوستان تبریک میگم

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۰۰ تا التماس دعا

عید همگی مبارک  

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ‏ وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ‏

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ‏ وَ ...

قبول باشه..نازی چطور اون ذکرصلوات به نظرت  اضافه  میکنی توکادر هستش.منم میخوام😊

اللهم صل علی  محمدوآل محمد
قبول باشه..نازی چطور اون ذکرصلوات به نظرت  اضافه  میکنی توکادر هستش.منم میخوام😊

مرسی 

برو تو تنظیمات ، پروفایل من . قسمت امضا اونجا بنویس

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚
مرسی  برو تو تنظیمات ، پروفایل من . قسمت امضا اونجا بنویس

خودمم قبلش رفتم تنظیمات اما پسدا نکردم.بازم  رفتم تنظیمات  پروفایل  که شما گفتین  بازم  این گزینه  نبود🌸درهرصوزت  مننونم نازی

اللهم صل علی  محمدوآل محمد
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز