2777
2789
عنوان

سفر اکیپی

123 بازدید | 15 پست

من عقدم بعد میخام باهمسرم بریم شمال سفر،پسرخاله همسرمم گفته باهم بریم(یعنی من و همسرم با پسرخالش و دوست دخترش)اما متاسفانه من از دختره هیچ خوشم نمیاد 

(رابطشون هم هیچ هدفی نداره ها فقط واس خوش گذرونی باهمن،خودشن بهمون گفتن چندین سال هم هست باهم دوستن)الان نمیدونم با این شرایط ک من ازش خوشم نمیاد و فقط دختره براخوشگذرونی میاد چیکارکنم برم نرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو خوش بگذرون گیر اینک آینده رابطه اونا چی می خواد بشه نباش از زندگی لذت ببر

این وسط زورم میاد 

اون بیاد بخوره و بره ولی خوب همسرم میگ مگه ما واسش پول میدیم دنگ حساب میشه اونا دوتا ماهم دوتا 

ولی کلا ازش خوشم نمیاد

نه بابا نری ها همش باید ادا اطفار دوست دختره رو جمع  کنی

😂ادا اطفاری نیست،بگوبخندیه

من خودم جوریم ک باکسی جورنمیشم اونم مثلا میخاد مثل من بشه من محل نمیدم اونم مثل من میکن ولی اصلا برا من مهم نیست فقط خوش نمیاد ازش الکی میخاد ادا بیاد

این وسط زورم میاد  اون بیاد بخوره و بره ولی خوب همسرم میگ مگه ما واسش پول میدیم دنگ حساب میشه ...

اگه خوشت نمیاد  بحثش فرق داره نرو  ولی  همیشه سعی کن از زندگی لذت ببری بعدا میری سر خونه زندگیت بچه میاد و مشغله زندگی  آرزو یک سفر ب دلت میمونه

نه اصلا و ابدا 😐 چرا شوهرت رو تو همچین شرایطی قرار بدی  همیشه میگن آدم شبیه همنشینش میشه نمی ...

خودمونم دوسال دوست بودیم☹🥴و همسرمم مثل خودمنه از دختره خوشش نمیاد و نزدیک ب ۸ساله اوناباهم دوستن و همسرمم میدونه

😂ادا اطفاری نیست،بگوبخندیه من خودم جوریم ک باکسی جورنمیشم اونم مثلا میخاد مثل من بشه من محل نمیدم ...

وقتی شما با شوهرت میری به نظر من همسفرت هم باید نسبت زن و شوهری داشته باشن .کلا من از کسایی که تعهدی برای طرف مقابلشون نداشته باشن خوشم نمیاد 

وقتی شما با شوهرت میری به نظر من همسفرت هم باید نسبت زن و شوهری داشته باشن .کلا من از کسایی که تعهدی ...

دقیقا عقیده منم همینه،خودمم ب همسرم گفتن دوتا ادم بی تکلیفن و دختری ک فقط هدفش وقت گذروندنه حس خوبی بهش ندارم🙁اما این وسط شرایطی پیش امد ک عروسی ما افتاد عقب واسه بعدمحرم حال جفتمون گرفته شد حالا میگ بریم سفر حال و هوامون عوض بشه این وسط پسرخالش هم گفته باهم بریم موندیم چ کنم

خودمونم دوسال دوست بودیم☹🥴و همسرمم مثل خودمنه از دختره خوشش نمیاد و نزدیک ب ۸ساله اوناباهم دوستن و ...

باشه 

حالا نمیخوام بیشتر برات بازش کنم اعصابتو خورد کنم ببینا یک کلام گفتم نرو مادر 😂خواه پندگیر خواه ملال

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز