2777
2789
عنوان

365 روز

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 34 پست
شنیدم یکم ...  راسته که صحنه زیاد داره ؟:(((

کلا پورنه صحنه جلوش گوه میخوره😂

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم هر سه قسمتش. الان چرا باید اون فیلم ببینی

مگه سه هم دارهههه؟؟؟؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

شنیدم یکم ...  راسته که صحنه زیاد داره ؟:(((

والا کلش صحنه هست یکم فیلم هم اون وسط هست 

نباید این فیلما رو دید منم ذهنم درگیر صحنه هاشه هنوز 🤯🤯

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

ای بابا :(  شنیده بودم یکم خطریه 😂

😁😁😁😁

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
اره.دختره مرد اولی ول می‌کنه می‌ره با دومی ک خودشو باغبون جا زده بود دشمن شوهرش

اون که دو ...

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

والا کلش صحنه هست یکم فیلم هم اون وسط هست  نباید این فیلما رو دید منم ذهنم درگیر صحنه هاشه هنو ...

خداروشکر که هنوز ندیدم 

من از اوناییم با دوستام فیلم ببینم همش جلو چشامو میگیرن😂 

خوبه که ندیدم فقط اسمشو شنیدم 

🤍Devils' Angel🤍

خداروشکر که هنوز ندیدم  من از اوناییم با دوستام فیلم ببینم همش جلو چشامو میگیرن😂  خوبه ...

نبین پس 😂😂

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

بچه ها خدایی جدی میگم کاش خرداد ماه هم تایم گوشی رو کم میکردین هم فیلم و مهمونی رو ...کل سال سختی نکشیدین که به راحتی به باد بدین نتیجه زحماتتون و فقط و فقط خرداد ماه میده

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"