2777
2789
عنوان

خانما جدی بگیرید

9315 بازدید | 8 پست

نفخ شکم و یا ورم شکم در زنان کمی پیچیده تر می باشد و نباید آن را نادیده گرفت. علت باد معده زیاد در زنان می تواند علامت و نشانه یک بیماری مانند کیست تخمدان و یا فیبروم باشد.

باد شکم زیاد در زنان اگر به همراه دردهای لگنی باشد خطرناک است و نباید آن را به قاعدگی و یا خوردن غذاهای نفاخ ربط دهید. یکی از علائم واضح سرطان تخمدان در زنان نفخ شکم و جمع شدن مایعات در شکم و بروز وضعیت آسیستی می باشد.

از طرفی بروز سلیاک همراه با باد شکم در زنان شایع تر است و حدود ۸۵ دردصد افراد آن را به درستی تشخیص نمی دهند و یا به سایر موارد ربط می دهند و توجهی به آن ندارند. ممکن است این موضوع علت ورم شکم زیاد در زنان باشد.

به صورت کلی باد شکم و تورم آن اگر به صورت ادامه دار و بدون خوردن غذاهای نفاخ باشد غیر طبیعی است و نباید ساده از کنار آن گذر کرد

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چکا  کنیم مبتلا نشیم

تغذیه سالم 

خوب جویدن غذا 

ورزش و پیاده روی 

چکاب 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
وای نترسون الان میریم تو فکر

عزیزم بد به دلتون راه ندید فقط محض اطلاع که بیشتر حواستون ب خودتون باشه

مامانم این علائم و دارع

البتع مشکل گوارشی داره

و ناگهان نوبت تو می شود و خداوند با دستانی پر از نور تمام نبودن ها را جبران می کند.بمان در ایمان ،حتی وقتی چیزی نمی بینی 📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌