2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمد ولی طبق چیزی ک تو بقیه دیدم اگ اونا وقتی شرایطتتون مطرح کردین و مورد قبولشون می‌شدین مطمئن ...

ممنون از شما خواهرم.حالت اول ک گفتید ترسیدم حالت دوم یکم امیدوار شدم.توکل بخدا.

هر روز تاپیک میزنی؟؟؟؟ 

بشین سرجات تا ازمونشو بده دیگه

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

وا  چ ربطی به آزمون  وکالت داره.

مگه آزمون خواستگارشه ک باید صبرکرد😁😁😂🤣🤣.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

هر روز تاپیک میزنی؟؟؟؟  بشین سرجات تا ازمونشو بده دیگه

نشست😁

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بهترین کار اینکه زنگ بزنید 

اصولا تو خواستگاری پسر باید پیگیر باشه ، نه دختر .زشته خانواده دختر بخاد زنگ بزنه

به قول معروف دختر باید ناز کنه پسر باید ناز بخره 

متعجب از کسایی که میگن زنگ نزن 🤐😑

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر عزیزم بفرستی🖤

😁😂🤣🤣😂😁🤣🤣 ومنی که فکرکردم ایشون خانم هستن برا داداشش تایپیک زده. نگووووووو خود آقا داماده😂🤣🤣😁😁😁

ممنون از شما خواهرم.حالت اول ک گفتید ترسیدم حالت دوم یکم امیدوار شدم.توکل بخدا.

بخاطر حفظ غرورتون همه اینا رو گفتم ک دیر تر تماس بگیرین چون بعضیا خودشون میگیرن لاقل حفظ ارزش بشه برا شما کلا فرصت دادن خوبه چ برا شما چ برا اونا ،امیدوارم ک هر چی ب صلاحتونه برات رقم بخورع

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹