2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمد ولی طبق چیزی ک تو بقیه دیدم اگ اونا وقتی شرایطتتون مطرح کردین و مورد قبولشون می‌شدین مطمئن ...

ممنون از شما خواهرم.حالت اول ک گفتید ترسیدم حالت دوم یکم امیدوار شدم.توکل بخدا.

هر روز تاپیک میزنی؟؟؟؟ 

بشین سرجات تا ازمونشو بده دیگه

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

وا  چ ربطی به آزمون  وکالت داره.

مگه آزمون خواستگارشه ک باید صبرکرد😁😁😂🤣🤣.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

هر روز تاپیک میزنی؟؟؟؟  بشین سرجات تا ازمونشو بده دیگه

نشست😁

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بهترین کار اینکه زنگ بزنید 

اصولا تو خواستگاری پسر باید پیگیر باشه ، نه دختر .زشته خانواده دختر بخاد زنگ بزنه

به قول معروف دختر باید ناز کنه پسر باید ناز بخره 

متعجب از کسایی که میگن زنگ نزن 🤐😑

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر عزیزم بفرستی🖤

😁😂🤣🤣😂😁🤣🤣 ومنی که فکرکردم ایشون خانم هستن برا داداشش تایپیک زده. نگووووووو خود آقا داماده😂🤣🤣😁😁😁

ممنون از شما خواهرم.حالت اول ک گفتید ترسیدم حالت دوم یکم امیدوار شدم.توکل بخدا.

بخاطر حفظ غرورتون همه اینا رو گفتم ک دیر تر تماس بگیرین چون بعضیا خودشون میگیرن لاقل حفظ ارزش بشه برا شما کلا فرصت دادن خوبه چ برا شما چ برا اونا ،امیدوارم ک هر چی ب صلاحتونه برات رقم بخورع

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹