فردا واسه بار دوم میخوایم ب مادر ی دختر خانومی زنگ بزنیم(دفعه اول شرایطو گفتیم شغل حقوق ماشین،اونام گفتن عکس پسرو بدید) اما مادرش گفت تا مرداد ب دخترم نمیگم چون آزمون وکالت داره.حالا فردا زنگ بزنیم بگیم عکس چطور بود؟یا بگیم منتظرش میمونیم تا آزمون بده زشته؟
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.
هر روز تاپیک میزنی؟؟؟؟ بشین سرجات تا ازمونشو بده دیگه
نشست😁
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.
😁😂🤣🤣😂😁🤣🤣 ومنی که فکرکردم ایشون خانم هستن برا داداشش تایپیک زده. نگووووووو خود آقا داماده😂🤣🤣😁😁😁
ممنون از شما خواهرم.حالت اول ک گفتید ترسیدم حالت دوم یکم امیدوار شدم.توکل بخدا.
بخاطر حفظ غرورتون همه اینا رو گفتم ک دیر تر تماس بگیرین چون بعضیا خودشون میگیرن لاقل حفظ ارزش بشه برا شما کلا فرصت دادن خوبه چ برا شما چ برا اونا ،امیدوارم ک هر چی ب صلاحتونه برات رقم بخورع