2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکنیناااا ولی خب حس میکنم عکس و ب دخترش نشون داده صد درصد اونم فهمیده  چن روز دیر تر تماس ...

۳روز پیش عکس فرستادیم.عجله چی ببخشید؟نمیدونم فردا تماس بگیریم یا نه

من خودم از این تجربه ها دارم اینا بهانس احتمالا چندتا خاستگار همزمان دارن  میخوان فعلا تو این ...

گفت قصد ازدواج نداره مگه اینکه کیس خوب باشه.خیلی شرایطمو پرسید سوال کرد اسممو سنمو حقوقمو

۳روز پیش عکس فرستادیم.عجله چی ببخشید؟نمیدونم فردا تماس بگیریم یا نه

نمد ولی طبق چیزی ک تو بقیه دیدم اگ اونا وقتی شرایطتتون مطرح کردین و مورد قبولشون می‌شدین مطمئن باش خودشون تماس میگرفتن ولی حالا ک تماس نگرفتن دو حالت داره یا نپسندیدن حالا یا از جهت شرایط یا از جهت قیافه یا حالت دیگ منتظر تماس شمان و اینم ک میگم دیر تماس بگیرین اینه ک فک نکنن چقدر عجله دارین و پیگیرین و فک کنن چه چیز مشکوکی هس دو سه روز دیگ تماس بگیرین ببینین چی میگن و البته اینکه گفتن دخترم آزمون وکالت داره اگ قبول شه شاید نظرشون عوض شه بنظرم صحبت کنین حتما من نمد شغل شما چیه تجربه خواهرانه بود

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
گفت قصد ازدواج نداره مگه اینکه کیس خوب باشه.خیلی شرایطمو پرسید سوال کرد اسممو سنمو حقوقمو

خب یه تماس بگیرید ولی اصرار نکنید اگه زمانی قبول نکردن

خدایی نکرده شخصیتتون پایین نیاد

نمد ولی طبق چیزی ک تو بقیه دیدم اگ اونا وقتی شرایطتتون مطرح کردین و مورد قبولشون می‌شدیم مطمئن ...

خودمم دارم برا وکالت میخونم اما تو شرکت هم کار میکنم