2789

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11211718&slug=دنبال-معجزه-یا-فرصتی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

برات حمد میخونم 

تو هم برام دعا کن 

همسرم شغل پیدا کنه 

خیلی سخته ادم چشمش به دست بقیه باشه 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صلوات فرستادم برات...انشاالله حاجت روا بشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
برات حمد میخونم  تو هم برام دعا کن  همسرم شغل پیدا کنه  خیلی سخته ادم چشمش به دست ...

مرسی مهربون منم برات آیه الکرسی خوندم ان شاا...تا آخر ماه نشده حاجت میگیری

مرسی مهربون منم برات آیه الکرسی خوندم ان شاا...تا آخر ماه نشده حاجت میگیری

حاجت روا باشی عزیزم 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
از ته دل برای زندگیم دعا کن

ان شاءالله لایق باشم چشم حتما💗

تاپیکم رو لایک کنید تا اسمتون فراموشم نشه💕

البته به نیت کسایی که به هر دلیل نتونستن تاپیک رو بخونن یا لایک کنن هم میخونم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)