تو کدوم قوم دیار باشی رو چهره تاثیر داره مثلا میگن دختر شمال خوشگلا یا کوردها خوش هیکلا واقعا بنظرتون تاثیر داره شما دختر کجایین ؟
این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمیتواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح میدم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
قطعا قومیت تاثیر داره. چون تفاوت ژنتیکی تفاوت طاهری به وجود میاره
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
مثلا به نظرم عربا چشاشون خوشگله لرا موهاشون ترکا فرم صورتشون کردا هیکلشون شمالیا هم رنگ پوستشون البته همه خانوما تو هر قوم و دیاری زیباترین خودشون هستن ❤️
این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمیتواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح میدم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی