2777
2789
عنوان

حمام عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 8329 بازدید | 60 پست
بخدا اینا مال زمان مادر بزرگ های ماس نباید الان باشه 🤦🤦🤦 فک کن ی تپلی اون وسط 😂😂😂😂

اینجا ازقدیم‌تاحالاهست‌البته قدیم‌خیلی بودحالاکمترشده میرن توصحن حمام‌این طورمیزنن ومیرقصن‌وشربت وشیرینی میدن .حالاتصورکن بویوعرقم بدن بعضیاکه دیرمیرن‌حمام🤮

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینجا ازقدیم‌تاحالاهست‌البته قدیم‌خیلی بودحالاکمترشده میرن توصحن حمام‌این طورمیزنن ومیرقصن‌وشربت وشی ...

خدا کنه رسم باشه هر کی بغل دستیش رو کیسه بکشه خوب بشوره تا حداقل تو عروسی کمتر بو عرق بیاد 🤢🤢😷😷

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

ما رسم نداشتیم اما مادر شوهرم اینا داشتن داماد با دوستها و پسرهای فامیلشون میرفت استخر شوهر منم همین کار را انجام داد با دوستها و پسرهای فامیل یدونه استخر گرفت همه رفتن از عصر تا نصفه های شب

منم دوستهام گفتن میخوایم با عروس بریم حمام باهام امدن البته حمام خونه پدریم

کلی خوش گذشت اینقدر گفتن و خندیدن حمام من از ۸ صبح تا ۳ عصر طول کشید

یدونه همسر و مامان عاشق
خدا کنه رسم باشه هر کی بغل دستیش رو کیسه بکشه خوب بشوره تا حداقل تو عروسی کمتر بو عرق بیاد 🤢🤢😷😷

کیسه به کمرمیکشن ولی بعضیاتالخت میشن بوی عرقشون‌میخوره توذوق ادم🤮دیگه برقصه بااین بوکه بدتر

کیسه به کمرمیکشن ولی بعضیاتالخت میشن بوی عرقشون‌میخوره توذوق ادم🤮دیگه برقصه بااین بوکه بدتر

🤢😷

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
اخه این رسم‌مزخرف چیه لخت برقصن توحموم منکه حالم بدمیشه 

ندیدم تا حالا 

تصورش هم چندشه