سلام دوستای خوبم. یه سوال دارم. حمام عروس چطوریه؟ منظورم از اون خانواده هاست که رسم دارن مثلا عروس و داماد رو قبل عروسی میبرن حمام عمومی و میشورن. هر کسی خودش رو میشوره یا نه؟ میان و میریزن سر عروس و داماد و میشورنشون؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
والا وقتی هنوز رسم دستمال اینجا هست مطمین باش خیلی بی حیا هستن باید دختر بیچاره لخت مادرزاد باشه خاله خان باجی ها خوب برانداز کنن بتونن عیب روش بذارن.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷 از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
😂🤣تعجب کردم این رسم عروس بردن مزخرف توشهرماهم هست عروس میبرن حموم وتصورکن باشورت وسوتین میرقصن هرک ...
بخدا اینا مال زمان مادر بزرگ های ماس نباید الان باشه 🤦🤦🤦
فک کن ی تپلی اون وسط 😂😂😂😂
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷 از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘