2777
2789
عنوان

حمام عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 8329 بازدید | 60 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

🤣🤣🤣🤣🤣خب فک نکنم بشه  ولی فک کن دختر لخت بشه قوم شوهر و اقوام خودش لخت دید بزنن😱😱😱😱

😂🤣تعجب کردم این رسم عروس بردن مزخرف توشهرماهم هست عروس میبرن حموم وتصورکن باشورت وسوتین میرقصن هرکسی هم اطراف حموم خونشه میرن نگاه میکنه مخصوصا ازاون شورتاکه وسط  ب ا‌س ن میرهدمیپوشن🤮😱

آخه مگه میشه بدون هیچ لباسی باشه؟

والا وقتی هنوز رسم دستمال اینجا هست مطمین باش خیلی بی حیا هستن باید دختر بیچاره لخت مادرزاد باشه خاله خان باجی ها خوب برانداز کنن بتونن عیب روش بذارن.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
یعنی مادر عروس به تنهایی حمامش میکنه و بدنش رو اونهای دیگه نمیبینن؟

کی مثلا ببینه🙄🙄 نه دیگه ، مال سمت شیراز این رسم بود البته مال ۴۰ سال پیشه وقتی من ۴ سالم بود دیگه انجام نشد که نشد 

قدیما بود که حمام‌ عمومی بود پنج شنبه بعد از ظهر تخت میگذاشتن یه جایی مثل وسط حیاط با ساز و دهل و م ...

توی این مراسم فامیلهای خانم دو طرف بدن عروس خانم رو در حمام میبینن؟ یعنی هیچ لباسی در حمام تن عروس نباید باشه؟

آخه مگه میشه بدون هیچ لباسی باشه؟

بله لخت مادر زاد تقریبا ۱۰۰ درصد مهمانه هم حضور داشتن از بچه ۲ ساله تا آدم ۸۰ ساله

البته برای خیلی وقت پیشه من الان ۲۵ ساله دیگه این رسم ندیدم

خود من و ۲۴ سال پیش میخواستن ببرن زدم زیر کاسه کوزشون گفتم نه 

وجدانن این رسم ها که حذف شده (غیر از دستمال خونی) چه شور حالی داشته باعث می‌شده عروسی شور شوق داشته باشه

الان فقط و فقط باید خرج کنی برا 2 ساعت تالار همین 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
😂🤣تعجب کردم این رسم عروس بردن مزخرف توشهرماهم هست عروس میبرن حموم وتصورکن باشورت وسوتین میرقصن هرک ...

بخدا اینا مال زمان مادر بزرگ های ماس نباید الان باشه 🤦🤦🤦

فک کن ی تپلی اون وسط 😂😂😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
توی این مراسم فامیلهای خانم دو طرف بدن عروس خانم رو در حمام میبینن؟ یعنی هیچ لباسی در حمام تن عروس ن ...

نه هیچ لباسی فقط یه پارچه ای بود به اسم لنگ بعد از حمام‌کردن که چند نفر کمی همراهش داخل حمام میرفتن می‌پیچید دور خودش از روی س ی ن ه تا زانو