2777
2789
عنوان

چجوری بگم غلط کردم؟

317 بازدید | 15 پست

امروز پیش متخصص زنان بودم گفت اگه میخوای واسه زایمان بیام بالاسرت ۵ میلیون میشه هزینش منم فوری قبول کردم و شماره کارت گرفتم(زایمان طبیعی بیمارستان دولتی)اومدم خونه فکرشو کردم پشیمون شدم شاید ماماهمراه بگیرم حالا فردا برم چی بگم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو با شوهرم مشورت کردم قبول نکردن شرمنده وقتتونو گرفتمو....

با افتخار یه دخترخانوم ایرانیِ کرمونی میباشمیه زبان آموز عاشق به زبان انگلیسی هستم🙆🏻‍♀️ مدرک کامپیوتر و فن بیان دارم💪🏻 عاشق به هنر هستم و سیاه قلم کار میکنم👩🏻‍🎨 کاراته مشکی دان دو دارم و دختر یه زن همه تن حریف هستم و در حال حاضر پیلاتس کار میکنم🧘🏻‍♀️ خانوم معلم آینده میباشم ک با دانش آموزام عین رفیق خواهم بود و تاکید اول کلاسم اموزشِ انسانیت و شخصیت هس🌱 عاشق آشپزی و خلاقیت هستم و اگ تو اشپزی سوالی داشتین تگم کنین بشتابم به سویتان🧏🏻‍♀️تاکیدمن‌برای‌یه‌رابطه‌پایدار،یه‌زندگی‌خوشبخت‌وآینده‌ای‌موفق‌اینه‌ک‌ همدیگه‌روببخشین،کینه‌به‌دل‌نگیرین‌و‌افسوس‌گذشته‌رو‌نخورین، گذشته‌روباخودتون‌به‌آینده‌نیارین‌و‌یادتون‌باشه‌گذشته،‌گذشته...#شکرگزارنعمت‌هات‌باش🌝

باور کن زایمان اونقدام غول نیس ۵ تومن هدر بدی براش

هدر بدی😳

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
اخه داده سواستفاده میکنه میگن وظیفشه بیاد

ن وظیفش نیست . تو بیمارستان دولتی دانشجوها میان بالا سرت. اصن دکتر نمیاد که، نظر من اینه ک پولو بدی بهش بذار بچه سلامت بدنیا بیاد 

هدر بدی😳

اره دقیقا همون که گفتم

چه فرقی داره کی بالای سرته وقتی درد رو تو میکشی 

بعدم مگه دکتر دیگه ای اونجا نیس؟

چرا اینقدر ساده اید همش برای پول روش جدیدشونه

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
ن وظیفش نیست . تو بیمارستان دولتی دانشجوها میان بالا سرت. اصن دکتر نمیاد که، نظر من اینه ک پولو بدی ...

دکتر هم میاد سر میزنن نوبتی

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون