2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزار لابکم کن

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

ببخشید اسی

بچه ها تو رو خدا اگه میتونید برا برادرم دعا کنید حالش خوب نیست

حتی شده یه صلوات خواهش میکنم

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر

تو سنت کمه

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
ببخشید اسی بچه ها تو رو خدا اگه میتونید برا برادرم دعا کنید حالش خوب نیست حتی شده یه صلوات خواهش م ...

حمد میخونم براش .دلت شاد بشه ان شالله 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
داوش زود لینک بزار باید برم درس بخونم :/

منم اومدم ببینم برم درس بخونم 

بنظرت ۶ درس و تا ساعت چند بخونم تموم میشه جغرافیا

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

سفیده کیه

منم اومدم ببینم برم درس بخونم  بنظرت ۶ درس و تا ساعت چند بخونم تموم میشه جغرافیا

بستگی داره چندم باشی دیگه :/

من یازدهمم دارم عربی میخونم فردا امتحان کشوریه هعیییی

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
منم اومدم ببینم برم درس بخونم  بنظرت ۶ درس و تا ساعت چند بخونم تموم میشه جغرافیا

تا صبح🤣

بستگی داره چندم باشی دیگه :/ من یازدهمم دارم عربی میخونم فردا امتحان کشوریه هعیییی

دهمم تجربی

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..