2777
2789
عنوان

خدا میبخشه ؟

169 بازدید | 16 پست

پیشاپیش ببخشید واسه انرژی منفیم 🥲❤️

چند روزه خیلی عصبی و تحت فشارم

نمیتونستم راجع بهش با کسی حرف بزنم

مجبور بودم ظاهرو حفظ کنم

این بیشتر سختم بود و بدترم کرد

عصری یه شرایطی پیش اومد که با مامانم حرف زدم و بغض این چند روزه شکست

خیلی غر زدم ناشکری کردمو از خدا طلبکار بودم و بد حرف زدم ..شب میلاد امام رضاست و خیلی امید بسته بودم به این روزا ولی چندتا اتفاق پشت هم افتاد و ظرفیتم پر شد

بنده خدا مامانم چیزی نگفت فهمید چقدر داغونم گذاشت سبک شم

همون موقع حالم خوب شد ولی الان که گذشته عذاب وجدان دارمو شرمنده‌ام

یعنی خدا میبخشم ؟😞😞

یا غیاث المستغیثین

خدا میشنوه عزیزم خدا از حال دلت خبر داره خدا نهربون تر از مادرته .

التماس دعا انشالله سراسر زندگیت ارامش و شادی باشه

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره میبخشه ، تو فکر کن خدا به این بزرگیش از پشیمونیه بندش رو برگردونه ، مامان و باباکه بخش کوچیکی از مهر و محبت خدارو به فرزندشون دارن دلشون نمیاد چه برسه به بزرگترش ، برای ارامش خودت دیگه تکرار نکن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یا غیاث المستغیثین خدا میشنوه عزیزم خدا از حال دلت خبر داره خدا نهربون تر از مادرته . التماس دعا ا ...

وقتی از حال دلم خبر داره و مطمعنم که میبینه ازش توقع دارم 😭😭😭

ممنونم حاجت روا باشی عزیزم باهمه رو سیاهیم دعات میکنم مهربون

اگه واقعا از ته دل ناراحتی تا حالا بخشیده شدی از امام رضا بخوام اون دنیا هممونو شفاعت کنه🙂

الهی آمین

اره واقعا ناراحتم

اتفاقایی که واسم افتاده واقعا خاص بوده خودمو لوس نمیکنم

ای کاش ظرفیتمم بیشتر بود و راحت تر تحمل میکردم ❤️

من از خدا طلبکار نیستم  بیشتر از اون هایی که بهشون توسل کردم و جواب نگرفتم ناراحتم

همه چیز دست خداست و حکمتی داره

حتما بریم اون دنیا میبینیم و درک میکنیم

بیا ناراحت نباشیم و توقع نداشته باشم 😭❤️ خیلی سخته میدونم ولی میخوام سعیمو کنم

ممنون از دلگرمیت ❤️ دعام کن خدا خودش بهم صبر بده 

دعا میکنم مشکلاتت حل شه اگه هم نشد و به صلاحت نبود خدا صبر و ارامششو تو وجودت بذاره ، مراقب روانت باش❤️

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

الهی آمین اره واقعا ناراحتم اتفاقایی که واسم افتاده واقعا خاص بوده خودمو لوس نمیکنم ای کاش ظرفیتم ...

عزیزم هممون این شرایطارو داریم منم یه مدت ناشکر شده بودم ولی اینکه ایمانمونو حفظ کنیم تو این شرایط کار بزرگیه خدا کمکمون کنه به حق این شب عزیز

حسبنا  الله ونعم الوکیل