2777
2789
عنوان

لطفا بیایید🥹

59 بازدید | 9 پست

دوستان خواهرم ۱۴ سالشه و من تازه فهمیدم که با یه پسره بصورت آنلاین در ارتباطه چند بار بهش تذکر دادم ولی اهمیت نمیده

از اینکه به مامان بابام‌بگم میترسه ولی نمیخوام بهشون بگم

چیکار کنم؟

الانم گوشیش رو گرفتم و باهام‌قهره

پسره هم ۲۲ سالشه🥲 

نمیدونم چکنم😭

با یه مشاور صحبت کن حتما کمبود محبتی چیزی نداره؟ 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارتباط داشته باشه مشکلش چیه؟!

تو این سن نمیتونه برای خودش یکی رو داشته باشه که باهاش راحت حرف بزنه و اوکی باشه؟

درک نمیکنم واقعا

الان نگهش دار

چن سال دیگه تو دانشگاه میخوای چیکار کنی ؟!

هرچه در جستجوی آنی 💫 آنی  🌱
نمیدونم چشم ممنون از راهنماییت🌸

چشمت منور به چهره امتم زمان 😍

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
دقیقا با این سن مشکل دارم پسره ۲۲ سالشه بعد خواهرم بچه اس

چه ربطی داره:/

اینجوری باشه خواهرت حق نداره با بابابزرگش حرف بزنه چون بزرگ تره!

غیر اینه مگه:/

یکم به شخصیت اون بچه احترام بزار!

هرچه در جستجوی آنی 💫 آنی  🌱