2777
2789
عنوان

سردرد

398 بازدید | 15 پست

سلام .

میشه لطفاً راهنمایی کنید خانما من از دیروز همین موقع ها سردرد داشتم. وقتی دراز میکشم یا میشینم سردرد ندارم ولی وقتی از جام پامیشم سمت راست سرم تیر میکشه و درد میکنه یعنی میگرنه ؟یا چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ندارم . چی یخ کرده

باردار نیستی؟

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

ممکنه تنشی باشه ، اگه استرس یا اعصاب خوردی داشتید یا هر نوع تنش.

سعی کنید آب زیاد بخورید!

چیزی نیست 

میگرن؟!!☺️  نه میگرن خدا کنه نبینید. نشسته و ایستاده نداره درد میگرن! از گوش تا گلو رو می‌گیره. از یه طرف سر شروع میشه و یه دور کامل میزنه. از نور و صدا متنفر میشی! 

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره! 
ممکنه تنشی باشه ، اگه استرس یا اعصاب خوردی داشتید یا هر نوع تنش. سعی کنید آب زیاد بخورید! چیزی نیس ...

بله این اواخر خیلی عصبی شدم و حرص خوردم یه مدتم بخاطر عصبانیت معده درد گرفته بودم. یعنی از اونه سردردمم؟ اره از دیشب مایعات و آب زیاد میخورم .

ممنونم از نظرت عزیزم

نه عزیزم . با شنیدن این حرف استرس هم ب سردردم اضافه شد😁😂

چه بدونم باردارم مدام سردرد دارم

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
بله این اواخر خیلی عصبی شدم و حرص خوردم یه مدتم بخاطر عصبانیت معده درد گرفته بودم. یعنی از اونه سردر ...

بله از همونه ، سعی کنید عصبی نشید ، هر مشکلی رو با آرامش به راحتی میشه حل کرد ، عصبانی شدن و داد و فریاد فقط مشکلات رو پیچیده‌تر و حتی گاهی بیشتر می‌کنه ، آخه آدم که عصبانی میشه به زمین و زمان گیر میده و تیکه میندازه. پس سعی کنید آروم باشید ، مشکلات رو سخت نگیرید تا سخت نشه. 

باور کنید زندگی فقط صدسال اولش سخته ☺️

بله از همونه ، سعی کنید عصبی نشید ، هر مشکلی رو با آرامش به راحتی میشه حل کرد ، عصبانی شدن و داد و ف ...

دقیقاً همینطوره ، عصبانی که میشم فقط غر میزنمم بذاری یه ساعت تموم فقط حرص میخورم داد بیداد میکنم .. واقعاً هم دست خودم نیست این مشکل توی زندگیمم تأثیر بدی میذاره واقعا هیچ چیزیو نمیتونم منطقی حل کنم .

چه خانوادم خودم چه خانواده همسرم هرچی میگن سریع بهم برمیخوره و بعدش خودخوری میکنم و عصبانیت و....

امیدوارم واقعا حل بشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ممنونم ازت عزیزم❤️

دقیقاً همینطوره ، عصبانی که میشم فقط غر میزنمم بذاری یه ساعت تموم فقط حرص میخورم داد بیداد میکنم .. ...

امیدوارم حل بشه! نمیشه که ☺️ مگه قنده خودش حل بشه. 

ببینید! من باید اینجا اعتراف کنم که متاسفانه هیشکی اخلاق سگ منو نداشت! ☺️ یعنی هرکی بالا چشمت ابروست که هیچی!!! حتی چیزی نمی‌گفتن من گیر می‌دادم! هیشکی جرات نداشت بدون اجازه من آب بخوره ، به قول مامانم جبارسینگ! 😔 اما حدوداً ده سال قبل یه روز داداشم که از خودم کوچیکتره با یه لحن پر از ترس و استرس گفت : ما چه گناهی کردیم که هر روز باید دعوا ببینیم ، عذاب بکشیم . آخ آخ خدا شاهده مث اینکه یه نفر با پتک کوبید تو سرم! رفتم تو اتاق خودم و گفتم چه مرگته؟! برا چی گیر الکی میدی؟ و .. همین چیزا .... ظرف این ده سال چنان رو خودم رو کار کردم که اگه یکی بزنه تو گوشم ، فورا فکر میکنم چرا زد؟ اگه دلیلشو ندونم ازش سوال می‌کنم . اگه حق داشته باشه خب منصفانه بهش حق میدم . اما اگه ناحق زده باشه یه پسر با یه رگه ترک و یه رگه کُرد قطعا حق طرفو کف دستش میذاره ☺️.

برای شروع خیلی ساده‌س. هرکی هرچی گفت ( منظورم چیزیه که احساس می‌کنی بهت برخورده!) از خودت سوال کن من چیکار کردم؟ چرا اینو گفت؟ حق داشته یا نه؟ اگه دلیلشو متوجه نشدی ، ازش سوال کن بگو چی شده ، من کاری کردم؟ اگه گفت بله فلان کار ، دیگه توجیه نکن ، فقط با مهربونی عذرخواهی کن و بگو درستش می‌کنم. همینو یه مدت کار کن بعد در خدمتم 🙏