امیدوارم حل بشه! نمیشه که ☺️ مگه قنده خودش حل بشه.
ببینید! من باید اینجا اعتراف کنم که متاسفانه هیشکی اخلاق سگ منو نداشت! ☺️ یعنی هرکی بالا چشمت ابروست که هیچی!!! حتی چیزی نمیگفتن من گیر میدادم! هیشکی جرات نداشت بدون اجازه من آب بخوره ، به قول مامانم جبارسینگ! 😔 اما حدوداً ده سال قبل یه روز داداشم که از خودم کوچیکتره با یه لحن پر از ترس و استرس گفت : ما چه گناهی کردیم که هر روز باید دعوا ببینیم ، عذاب بکشیم . آخ آخ خدا شاهده مث اینکه یه نفر با پتک کوبید تو سرم! رفتم تو اتاق خودم و گفتم چه مرگته؟! برا چی گیر الکی میدی؟ و .. همین چیزا .... ظرف این ده سال چنان رو خودم رو کار کردم که اگه یکی بزنه تو گوشم ، فورا فکر میکنم چرا زد؟ اگه دلیلشو ندونم ازش سوال میکنم . اگه حق داشته باشه خب منصفانه بهش حق میدم . اما اگه ناحق زده باشه یه پسر با یه رگه ترک و یه رگه کُرد قطعا حق طرفو کف دستش میذاره ☺️.
برای شروع خیلی سادهس. هرکی هرچی گفت ( منظورم چیزیه که احساس میکنی بهت برخورده!) از خودت سوال کن من چیکار کردم؟ چرا اینو گفت؟ حق داشته یا نه؟ اگه دلیلشو متوجه نشدی ، ازش سوال کن بگو چی شده ، من کاری کردم؟ اگه گفت بله فلان کار ، دیگه توجیه نکن ، فقط با مهربونی عذرخواهی کن و بگو درستش میکنم. همینو یه مدت کار کن بعد در خدمتم 🙏