2821
2789
عنوان

امشب میلاده

75 بازدید | 9 پست

امشب میلاد امام رضا (ع)

خیلی دلم میخواست برم مشهد شوهرم سرکاره نتونست منو ببره شهرمون تا مشهد ۲ ساعت راهه...

خیلی دوس داشتم اونجا باشم خودم اهل سنت هستم ارادت خیلی خاص ب امام رضا دارم تو حرم آروم میشم 

حرفامو بهش میگم دلم خالی میشه🥹

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

التماس دعا 

شیعه هستم ولی فکر کنم خیلی برای امام رضا عزیزی 

بدجوری گیر افتادم. مشکل برام پیش اومده. برام پیش امام رضا دعا کنه ضامن من هم بشه پیش خدا . مشکلم حل بشه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

التماس دعا  شیعه هستم ولی فکر کنم خیلی برای امام رضا عزیزی  بدجوری گیر افتادم. مشکل برام ...

محتاجم ب دعات...

انشالله مشکلت حل بشه امام رضا خیلی مهربونه بهش بگو

منم دعا کنید اینقد این چند روزه گریه کردم و غصه خوردم نا ندارم دیگه 😔

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
منم دعا کنید اینقد این چند روزه گریه کردم و غصه خوردم نا ندارم دیگه 😔

غصه نخور عزیزم واسه چی دلت اینقد شکسته

غصه نخور عزیزم واسه چی دلت اینقد شکسته

بخاطر مریضی میترسم بچم بی مادر بشه همش پسرم جلو چشمم میاد و اشکم سرازیر میشه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
بخاطر مریضی میترسم بچم بی مادر بشه همش پسرم جلو چشمم میاد و اشکم سرازیر میشه

بد ب دلت راه نده فکرای مثبت بکن خدا بزرگه برات دعا میکنم انشالله ب زودی شفا بگیری

بد ب دلت راه نده فکرای مثبت بکن خدا بزرگه برات دعا میکنم انشالله ب زودی شفا بگیری

ممنون قشنگم الهی شمام حاجت روا باشی 😘😍

2823
2791
2779
2792