2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید اینجا بیان میکنم دیگه نمیتونم تاپیک بزنم 

من چند روزیه همش حس خواب آلودگی دارم خیلی عجیبه همش می‌خوابم و انرژیم کمه حتی چشمام تار میبینم علتش چیه

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

قانون ۵ ثانیه رو بخون

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
باورت میشه همش سر خودمو گرم میکنم هی

گوشی از همه وقت گیر تره 🤨😁 خب سرگرمی هم لازمه اما وقتی عادت کنی بعد از تموم شدن کار بری سراغ سرگرمی  خیلی بیشتر میچسبه. رفتارای ما همش عادته پیگیر باشی عادتای جدید پیدا میکنی. 

ببخشید اینجا بیان میکنم دیگه نمیتونم تاپیک بزنم  من چند روزیه همش حس خواب آلودگی دارم خیلی عجی ...

عجیبه منم همین حالتا رو دارم

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹