2777
2789
عنوان

اسم دخترم

215 بازدید | 16 پست

سلام خانما واقعیتش این بحث آرامشم رو مختل کرده که اومدم اینجا به اشتراک بزارم وگرنه میدونم که انتخاب اسم کاملا شخصی هستش

من اسم دخترم رو رزین گذاشتم و من و پدرش این اسم رو دوست داریم اما اطرافیان یا میگن زشته یا صداش نمیکنن رزین

یا میگن دختر یا میگن نی نی و من خیلی عذاب میکشم که آیا واقعا زشته و بعدا قراره با این اسم دوستاش مسخره ش کنن!

اینقدر اذیت شدم که گاهی به فکر افتادم برم اسمشو عوض کنم 

رَزین؟ 

رُزین؟

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هر اسمی که بذاری

یه عده بیشعور پیدا میشن مسخره کنن یا ایراد بگیرن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

رُزین؟

چه اسم نازی

اهمیت نده 

خودت با عشق صداش کن تا بقیه یاد بگیرین 

تند تند بگو رزین جانم 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
تو هر اسمی که بذاری یه عده بیشعور پیدا میشن مسخره کنن یا ایراد بگیرن

منم اسم دخترم غزله یه بنده خدایی چون ناراضی بود دوست داشت اسمی که اونا دوست دارنو بذاریم اوایل به دخترم می‌گفت قزل آلا بی سواد نمی‌دونستم نوشته غزل و قزل متفاوتی🤣

اما من اصلا اهمیت ندادم خودشون بی خیال شدن 

منم اسم دخترم غزله یه بنده خدایی چون ناراضی بود دوست داشت اسمی که اونا دوست دارنو بذاریم اوایل به دخ ...

افرین

بهترین کار همینه که محل ندی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تو هر اسمی که بذاری یه عده بیشعور پیدا میشن مسخره کنن یا ایراد بگیرن

کآری کردن با من که چند روز کارم فقط گریه بود و گریه در حق دخترم احساس عذاب وجدان داشتم 

اصلا توجه نمیکردن که مادری که تازه زایمان کرده چه شرایط روحی داره و من هر روز بدتر میشدم😔