2777
2789
عنوان

جنس داری؟ (منظورش تریاک بود )

36 بازدید | 18 پست
از شوهرم کاملا مطمئنم ک اهل این برنامه ها نیست و خیالم راحته جریان از این قراره دیروز برادر شوهرم(اعتیاد داره ) تریاک داده دست شوهرم برا باباش (اعتیاد داره ) شوهرمم نرفته بود خونشون ک بدش به باباش حالا امروز اس داده به شوهرم جنس داری؟شوهرمم میگه داده به من که بدم به بابا شما بودین چ عکس العملی نشون میدادین
خدا جونم عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگفته که جنس میخای. اگه اینو میگف شک برانگیز بود شوهرت ظاهرشو و اخلاقش اوکی هس؟مطمئنی ازش؟
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
من بودم به شوهرم شک میکردم این عکس العمل من
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
فقط هیچ وقت دیگه نذار شوهرت از این چیزا حتی برای پدرش هم جا به جا کنه ،بالاخره ایشون هم انسانه و یک لحظه امکان داره که غافل بشه ،البته الان شما ناراحت این پیامک نباش .
کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
2790
2778
2791
2779
2792