بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
کیندر شربتهای مولتیه؟ چرا کم خونیم خیلی کم داره. وزنشم کمه ۶سالو نیمشه۱۷ کیلو
اره مولتیه خوبیه من به پسرم میدادم قبلا اشتهاشو خوب میکرد واسه کم خونیم شربت فروگلوبین ب۱۲بده خود اونم اشتها میاره قدش چطوره؟
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
از بچگی به شیر حساسیت داشت اصلا نمیتونه بخوره همین که میخوره بالا میاره
همون خود موز و خرما یا غذایی که خیلی دوس داره رو بده سوپ میکس شده بده خودت پیراشکی گوشت درست کن بچه ها خیلی دوس دارن یا گردو بده خلاصه هرچی که مقدار کمشم مقوی باشه
جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
[QUOTE=293430330]وآسه قدش چکار کنم قدش قد بیشتر بستگی به ژنتیک داره ولی خب تغذیه هم مهمه شیر خیلی رو قد تاثیر داره اگه نمیخوره لبنیات دیگه بده دوغ ماست و اینکه ورزش والیبال هم خیلی موثره
جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔