2777
2789
عنوان

بیبی مثبت

169 بازدید | 22 پست

بچه ها سلام من ۵ بیبی زدم دوتا خط قرمز شد روانی شدم اولا و اینکه حالت تهوع هم دارم...قبلا سوهاضمه گرفته بودم باز همین حالت تهوع داشتم.حالا یعنی باردارم ،کسی همچین تجربه ای داشته ببی مثبت ولی باردارنباشه

روغنهای ارگانیک کاملا طبیعی ارگان بادم شیرین.تلخ.نارگیل.زیتون. کنجد.و.....بجای کراتین از شیباتر استفاده کنید  و حالشو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دکتر زنان شنیدم اصلا امکان نداره باردار نباشی اما دستگاه مثبت نشون بده اونم بخاطر وجود یسری هو ...

بتا منفی باشه چی؟😭

من بیبیم مثبته امروز بتا دادم منفی بود

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
بتا منفی باشه چی؟😭 من بیبیم مثبته امروز بتا دادم منفی بود

بتا چیه

روغنهای ارگانیک کاملا طبیعی ارگان بادم شیرین.تلخ.نارگیل.زیتون. کنجد.و.....بجای کراتین از شیباتر استفاده کنید  و حالشو 

ا انشالله ماه دیگه میشه ناامید نشو

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

امکان اینکه باردار باشی اما منفی باشه زیاده اونم بخاطر کیفیت دستگاهه اما تا چند ساعت بعد تست بزارش یه گوشه ممکنه نتیجه تغییر کنه 

چرا نمیخایش دمکرده بابونه و سیاه دونه بخور میفته

همه کوفتی خوردم  تکون نخورده .دارم ۲تا