2777
2789
عنوان

ازدواج

128 بازدید | 15 پست

سلام بچه‌هایی که آنلاین هستین کمک کنید داداشم سه ماهیه دختری رو براش نشون کردیم هنوز عقد نکردن سیکل عادت ماهانه اش خرابه مثلا از برج 12 که ما رفتیم براش پریود نشده میگه همون ماه سوزن و قرص استفاده کرده بوده تا شده بوده کلا 2 ساله سیکل پریودیش خرابه سنشم 23 سالشه به نظرتون چیکار کنیم داداشم دلش پیشش گیره ولی ما میگیم این دختر مریضه خیلی سخته اصلا چرا بهت گفته اینو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم کاش نگفته بود بهمون 

خیلیا همینجورین مثه دوستم ۲۲سالشه چندماه یه بار شاید پریود بشه و اینکه باهاتون صادق بوده که بهتون گفته

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
دل چرکین شدیم 

وا...اصلا برادر شما نباید این مسئله رو بگه به شما...

حتی اون دختر هم اشتباه کرده به نظر من..

اگر بیماری خاصی داره که هیچی همون اول اول باید میگفته 

ولی اگر فقط بالا پایین شدن پریوده گفتن نداره اصلا..

شما خودت خانمی...باید بهتر درک کنی این مسائل رو..دل چرکین شدیم یعنی چی

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

اگر خودش به عنوان مشکل مطرح کرده بد نیست بیشتر دقت کنید

البته به نظرم شاید خیلی هم موضوع مهمی نباشه مثلا یه فیبروم ساده باشه که با دارو یا نهایتا جراحی حل میشه یا ناشی از استرس و به هم ریختگی مقطعی هورمونی باشه

اگر با برادرتون مطرح کرده بهتره باهم راحت تر صحبت کنند تا اگر موضوع خاصی هست مشخص بشه بخصوص اگر بحث باروری و فرزند برای برادرتون خیلی مهم باشه. 

اگر خودش به عنوان مشکل مطرح کرده بد نیست بیشتر دقت کنید البته به نظرم شاید خیلی هم موضوع مهمی نباشه ...

آره گفته از بعد کنکور اینجوری شده آره برا داداشم مهمه باروری و داشتن فرزند ولی  وضع مالی آنچنانی نداره که دنبال دوا و درمون بگرده