2777
2789

سلام عزیزان،تورو خدا اگه مهد کودک خوبی میشناسین اونورا بهم معرفی کنید ،خدا خیرتون بده.قبلا می‌بردم بلوار معلم الان میخوام یکم نزدیکتر باشه.حالا اگه جاهای دیگه رشت هم میشناسین بگین لطفا ببینم مسیرش بهم میخوره. مهدی ک آموزش هاش عالی باشه محیطش تمیز باشه و کادر دلسوزی داشته باشه.قربونتون🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلکه گازوو😄

چی شده گلم😅.شما رشتی نیستین؟ اینجا ی جایی هست ک بهش میگن فلکه گاز. والا من خودمم خیلی وقت نیس اومدم اینجا. دیروز میخواستم تاکسی بگیرم ،هر راننده وایستاد میگفتم میخوام برم مهدی پور. بعد همه یجوری نگام میکردن،آخر سر راننده بنده خدا فهمید منظورم مهدی زاده س🤣

مهد گلهای بهشت فلکه گاز بطرف توشیبا روبروی کمیته ی امداد .مهد گلهای ایران منظریه   مهد مهر هستی اواسط خیابان رودباری ابتدای کوچه ی اصغر تاش.  یه مهدم دروازه لاکان روبروی پارک سمیه ست اسمشو یادم نیست .

مهد گلهای بهشت فلکه گاز بطرف توشیبا روبروی کمیته ی امداد .مهد گلهای ایران منظریه   مهد مهر ...

گلم این نهایی که میگی چطورن؟ کارشون خوبه؟ آخه من قبلا میزاشتم ی مهد توی بلوار معلم،فوق العاده بودن هم پرسنلش،هم محیطش و هم اموزشهای. میخوام یجای مطمئن ببرم

ببین این بستگی به انتظارات و توقعات شما داره والله اینهایی که گفتم به غیر از پارک سمیه که فقط به چشمم خورد تابلوش بقیه رو از تجربه ی خودمو و دوستانم می شناسم اون سه تا مهد دیگه حدود پونزده تا بیست سال تجربه دارن و مثلا گلهای بهشت بچه ی دوستم بود البته چند سال قبل راضی بود البته این فکر کنم شعبه ی یک باشه و گلهای ایرانم بچه ی خودم میرفت راضی بودم همه شون کلاسهای زبان و موسیقی و نقاشی و رباتیک داشتن مربیاشونم خوب بود .کلا مدیریتشون خوب بود .

چی شده گلم😅.شما رشتی نیستین؟ اینجا ی جایی هست ک بهش میگن فلکه گاز. والا من خودمم خیلی وقت نیس اومدم ...

نه.تهرانم عزیزم.

سر به سرت گذاشتم نوشتم فلکه گازو😁

اصلا رشتو بلد نیستم..

خیلی به خاطرت خندیدم😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔