2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم یه تعداد خانوما شیرشون چرب یه تعداد نه مثل اب میمونه چربیش کمه خوب قطعا شیر چرب افزایش وزن بیشتر برای بچه میاره
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
بیشتر ژنتیکیه فکر کنم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
تغذیه موثره اما انگار یه عامل وراثتی هم دخیله
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
ولی غذای مادرهم بی تاثیر نیس. مادری که شیر میده باید مراقب خوراکش باشه مقوی و کم حجم بخوره.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
شیردهی باید از ده دقه بیشتر باشه چون بعد از پنج شش مین شیر تازه چرب میشه واسه همین یک در میون از یه طرف فقط شیر بدین نوبت بعدی ازون یکی شیر بدین در صورتی که مامانبزرگ من میگفت ننه یکیش ابه یکی نون از هردو شیرش بده ولی من گوش نکردم خودم تو نت سرچ کردم
من شیرم با اینکه کم بود اما بچه ام تو دوماهگیش ۶ کیلو بود فقط با شیر خودم، ام شیرم تا چهار پنج ماهگی بچم خشک شد کم بودش اما چرب بود
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
من کره محلی با غذام میخوردم، چون تابستون بود ابمیوه خونگی روزی چند لیوان میخوردم، اب طالبی و اب هویج فراوون میخوردم، نمیدونم تاثیر اینا بوده یانه
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
من از دکتر پرسیدم گفت تغذیه کمترین اثر و استراحت بیشترین تاثیر تو شیردهی داره چون هورمون میریزه تو خون شیر میاد واسه همین تا نوزاد خوابید بگیرین بخابین نیایین نینیسایت ههه