2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😔

93 بازدید | 11 پست

حالم از خودم بهم میخوره چرا؟ 

چون حدود ۵ کیلو اضافه وزن دارم و از اندام خودم خوشم نمیاد . خیلی اعتماد به نفسم آمده پایین که حتی روم نمیشه مانتوی ی زره کوتاه بپوشم . 

چیکار. کنم؟؟ وزن کم کنم ؟ شماها چیکار کردید؟ 

خیلی عذاب میکشم. شاید الان بگین برات مهم نباشه اما هست . 

شاید بگین خودتو دوست داشته باش ولی ندارم چرا؟

چون من از اولا خودمو خیلی دوست داشتم . دختر عموم لاغره اونم خیلی لاغر و همش لاغریش رو بروم میاره البته اینم بگم من چااااااق چااااق نیستم به اندازه ام اندازه اندازه و فامیلامون هم میگن تازه به اندازه ای . 

اما خودم دوست دارم خییییلی لاغر بشم 

دانلود ازااین دغدغه ها🛃

❤یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم باید رژیم غذایی تو اوکی کنی.مثلا حجم غذاهای روغنی رو کم کنی.کلا کم غذا بخوری معده ت کوچیک شه.کنارشم پیاده روی روزی دوساعت اینا داشته باشی.سه ماهه میتونی کم‌کنی ۵کیلو رو.

°Hoping for a better tomorrow° pishii🐾🐈🐈⬛ intp

لاغر کن خب...پنج کیلو چیه دیگه...نهایت یکماه میخواد..

من سی کیلو اضافه وزن دارم آروم آروم دارم کم میکنم...چیزی هم نیست که...این همه آدم با اضافه وزن..

به خاطر پنج کیلو اضافه وزن خودت رو دوست نداری؟

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
هم باید رژیم غذایی تو اوکی کنی.مثلا حجم غذاهای روغنی رو کم کنی.کلا کم غذا بخوری معده ت کوچیک شه.کنار ...

اخه غذا هم زیاد نمی‌خورم که کم کنم از ی دختر ۱۵ ساله هم کمتر میخورم

هم باید رژیم غذایی تو اوکی کنی.مثلا حجم غذاهای روغنی رو کم کنی.کلا کم غذا بخوری معده ت کوچیک شه.کنار ...

تازه سه ماه هم  زیاده  مخصوصا اگر ارده داشته باشد من ۵ ما ۹کیلو کم کردم تازه خیلی ایم میخوردم ، الانم دیگه چون باردارم نمیتونم برم تازه من وقتی فهمیدم  باردارم دیگه نرفتم باشگاه سه روز بعدش رفتم دکتر ، نیم کیلیو  بخاطر سه روز باشگاه نرفتن بیشتر شدم   ولی بعدش ان اشالله باز میرم ، الان حدود ده کیلیو اضافه وزن دارم ولی خب همه میگند این ده کیلیو اضافه وزنت برات خیلی خوبه اگر کم کنی مثل دختر بچه ها میشی   اونم البته اگر اضافه نشده باشم