2777
2789
عنوان

چجوری این عنتر و بشونم سرجاش

380 بازدید | 31 پست

از صبح تا شب سرش تو گوشیشه دختره خیره سر مثلا ۱۶ سالشه ی کار ازش برنمیاد ظرف یه وعده رو بشوره صداش درمیاد یه توک پا تا نونوایی بره منت میزاره واسه ما 

امروز نشستم خونه رو جمع کردم ب خودش زحمت نمیده پاشه کمک کنه برای من پابجی بازی میکنه 

اعصابم خورد شد از اتاق مشترکمون که داشتم تمیزش میکردم یعنی یه وضعی داش لباساش ی طرف همه جا رو کثیف کرده بود آشغالا خوراکی یه طرف خودش رفته بود تو سالن نشسته بود  اومدم تو سالن اسپیکر(مینی هستش) و روشن کردم صداش و بلند کردم رفت تو اتاقمون منم برگشتم شروع کردم به جاروکردن بعد پاشده میگه خدا شفا بده رفت بیرون و محکم در و بست الان اومدم دیدم اسپیکر و خاموش کرده قائم کرده 😑😑😑😑😑😑

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این عنتر کی هست

خواهر کوچیکترمه بدشانسی🤦🏻‍♀️

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
چقدر جارو میزنی اه ی جا بشین دیگه

من بشینم گرد و خاک هم میشینه عزیز من اونوقت دور و بر و کثافت میگیره کی جمع میکنه؟

سلام

توسن بلوغ هست

سن مهم و سختیه

بدنشون تحت فشاره دست خودشون نیست

اصلا اصلا باهاش جدل نکنیدباملایمت تقسیم وظیفه کنید مثلا با دادن هدیه شروع کنید دلش رو بدست بیارید باهاش رفیق بشید حالا چه خواهرتون باشه چه دخترتون بعدا کم کم میبینید به حرفتون گوش میده درکنارش باشید نه مقابلش بیشتر نوجوونا همینند

احترام محبت صمیمیت یادتون نره بالحن بد باهاش حرف نزنید