2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

261 بازدید | 20 پست

دوستان من دخترم سی پی هست و مشکلات مادر زادی زیادی داره...داییم هم فلج مادر زاد هست ..‌‌‌‌‌‌‌الان آزمایش ژنتیک دادیم دکتر میگه مشکل از شوهرمه...باورم نمیشه کلی زخم و زبون شنیدم از همه و الان آزمایش اینو میگه...ینی ممکنه اشتباه کنه ازمایش

تقدیر💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نایب انواعدختمم چلهدشریفه بنت حسن برمیدارم باقیمت دلخواه خودتون  شریفه دخترامام حسن ک بیمارهای مختلفی رو شفا داده و انقدر مجربهدک بهشدمیگن طبیب اهل بیت میتونید سرچ کنید و بیشتر بشناسیدش ...اگرخواستی درخدمتم...

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
طور تشخیص داد مشکل از شوهرته ؟ 

اول از دخترم آزمایش ژنتیک گرفتیم سه ژن مشکل داشت و گفت یکی از زن ها ب دختر من میخوره..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌از من و پدرش آزمایش گرفتن و ژن معیوب تو بدن اون بود ...دیگه نمیدونم

تقدیر💔
اول از دخترم آزمایش ژنتیک گرفتیم سه ژن مشکل داشت و گفت یکی از زن ها ب دختر من میخوره..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌از م ...

خوب دیگه مشکل همسرتون به همه بگید البته اگر قبول کنن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اول از دخترم آزمایش ژنتیک گرفتیم سه ژن مشکل داشت و گفت یکی از زن ها ب دختر من میخوره..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌از م ...

اااا ک اینطور انشالله ک خوب بسه عزیزم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به نیت امضات برات صلوات فرستادم

ان شاالله دخترت سلامتیش را کامل به دست بیاره

امشب شب ولادت امام رضا هست

ان شاالله خداوند به حق جواد الائمه تک فرزند امام رئوف و مهربان امام رضای عزیزمان شفای کامل عطا کنه

الحمدالله رب العالمین🤲

خودش ک قبول نداره..میگه باید دوباره آزمایش بگیرن.

بگیرن دوباره ده بار آزمایش بده نترس بذار محکوم بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شوهرم و خونوادش میگن اشتباه شده ..میگن مشکل از تو هست😔😔😔ینی ممکنه اشتباه شده باشه

نه چ اشتباهی جدا جدا برسی کردن دیگه دوباره برو ازمایش بده 

بعدم ب شوهرت بگو حالا چ فرقی میکنه مسکل از کی باسه باید دنبال راه حل بود 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت امضات برات صلوات فرستادم ان شاالله دخترت سلامتیش را ...

ممنون عزیزم من.خدا از دهنت بشنوه ...زندگیم همه چی داغون شده بخاطر این قضیه

تقدیر💔