2777
2789
عنوان

امروز ، مامانم

278 بازدید | 19 پست

امروز بعد یه امتحان سخت شاد برگشتم خونه و  مامانم رو اصلاح کردم و ابروهاشو خوشگل کردم و یه آرایش قشنگ و موهاشو شونه زدم و روغن آرگان زدم و  گل سر خوشگل ستاره ای به سرش زدم و باهاش حرف زدم و وقت گذروندم :))) 

دیروز کلیه اش درد میکرد و غصه اش رو داشتم و امروز تمام این لحظات ذوق موها و چهره و چشم های سبزش و موهای فرفری شو میکردم 

هیچی مراقب ماماناتون باشید ، حتی بدترین مادرم که ندارییییم بهترین هدیه خدا هست ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی مادر شدم مادرمو بیشتر میفهمم ینی بیشتر از قبل دلتنگش میشم بیشتر دوسش دارم عمیقتر عاشقشم زیاد بهش زنگ میزنم و بیشتر از قبل درکش میکنم و دوسش دارم 😍😍

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
قربانت 😍♥️

تو دختر خیییلی خوبی هستی عزیزم 

کاااااااااااااش مامانم منو نداشت 

مطمئنم اگه من نبودم زندگی بهتری داشت 

من زندگی شو خراب کردم 😭😭

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سلام احسنت خداپشت وپناهت چه عجب یه فرزندی اینجا به مادرش احترام گذاشت خداخیرت بده❤️❤️🌹🌹

من قبلا که نوجوان بودم مادرم خیلی صبوری کرد 

اون موقع ام وابسته بودم ولی هیجانات اون موقع اجازه نمی‌دادند محبت و مهرم رو نشون بدم 

حالا وقتی مهمون میاد کمکشون میکنم ، دوسش دارم ، گاهی براش خرید میکنم 

حالا از زندگیم راضی تر ام 

احساس میکنم بیشتر دوران نوجوانی با خانواده ام بهم خوش میگذره و اونا هم بیشتر میتونن اون محبتشون رو که تو قلبشون بوده نشون من بدن